waynerooney Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Vai šī ir tā vieta, kur vērsties ar CS problēmām? man ir viena Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Par problēmu gan liels apraksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Vai šī ir tā vieta, kur vērsties ar CS problēmām? man ir viena jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Bet vai te ir īstā vieta? Negribējās kļūdīties un sākt stāstīt bēdu, kur nedrīkst nu tipa novilku jaunāko un mēģināju ieinstalēt, bet man uzmetas errors nu "Component instal failed". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Bet vai te ir īstā vieta? Negribējās kļūdīties un sākt stāstīt bēdu, kur nedrīkst daunis, bļeģ. no sākuma sadaļā par pasākumiem iedirs topiku, kur tu meklē maukas un tagad sadaļā "Problēmas & risinājumi" prasi vai šeit drīkst ierakstīt savu problēmu par topiku - ko tu novilki pēdējo - cs, paču vai hvz ko? vēlreiz pamēģināji instalēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 :rrrr:Ja nezini, nelamājies, blin! Es vakar piereģistrējos un atstāju autologinu on un bračka sadomāja mani izčakarēt, kamēr es skatījos filmu pa tv Labi vēl, ka banu dēļ tā idiota nedabūju. Nu mēģināju instalēt pašu jaunāko CS vairākas reizes. Neko par kaut kādiem vēl tur patcheim nezinu. Man XP SP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ja nezini, nelamājies, blin! Es vakar piereģistrējos un atstāju autologinu on un bračka sadomāja mani izčakarēt, kamēr es skatījos filmu pa tv Labi vēl, ka banu dēļ tā idiota nedabūju. Nu mēģināju instalēt pašu jaunāko CS vairākas reizes. Neko par kaut kādiem vēl tur patcheim nezinu. Man XP SP3. kā es varu zināt, ko dara tavs bračka, kamēr tu skaties TV? tb css? kad tev izmet to erroru? instalācijas sākumā, beigās vai vidū? novelc citu instalācijas paketi Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Kas ir CSS? Es maz ko saprotu no šitā, man tikai pavisam nesen ieteica pamēģināt. Prasīju vienā čatā kur ir par CS zinoši cilvēki, mani atsūtīja uz šo forumu Nu novilku no viena drauga ftp servera, izmet man to erroru instalācijas beigās kaut kur. Vai tam ir tik liela nozīme? Palīdziet, nekādi nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) css - counter strike: source, bet tev drošvien ir cs 1.6 krch novelc no citurienes to spēli, piem. šeit Edited May 19, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Paldies tev, draugs Novilkšu un skatīšos, vai ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Ei tas ir kaut kas savādāks nekā tas ko es no drauga novilku. Ko man tagad darīt stāstiet visu pēc kārtas, nesaprotu vairs! Edited May 19, 2007 by waynerooney Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Piedodiet par uzbāšanos, bet es tiešām netieku galā ar šo problēmu, bet man vajag CS, lūdzu palīdziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Laikam būs jāiet kaut kur citur lūgt palīdzību, te visi tādi krutie, kas jaunos neciena vai arī nejēdz atbildēt ne uz vienu normālu jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Laikam būs jāiet kaut kur citur lūgt palīdzību, te visi tādi krutie, kas jaunos neciena vai arī nejēdz atbildēt ne uz vienu normālu jautājumu kā es tev varu palīdzēt, ja tu pat nezini, ko tu instalē? laikam tad tev ir css. krch novelc šito un instalē Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 kā es tev varu palīdzēt, ja tu pat nezini, ko tu instalē? laikam tad tev ir css. krch novelc šito un instalē Nu paldies, uzliku vilkties. Bet tev nav nekādas nojausmas, no kā tāds errors? Tev vai vēl kādam tā nav bijis? Un man nav CSS, tas draugs teica ka esot tieši CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Bet tev nav nekādas nojausmas, no kā tāds errors? Tev vai vēl kādam tā nav bijis? Un man nav CSS, tas draugs teica ka esot tieši CS. tas error ir tāpēc, ka instal failā k-kas trūkst tad noskaidro, ko tev draugs iedeva un uzraksti googlē - download "spēles nosaukums" (jāraksta bez pēdiņām) pirmais, ko devu tev nokačāt bija cs 1.6, kas arī ir populārākais no visiem cs un ko pārsvarā spēlē visi Edited May 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 (edited) cs 1.6 tāds arī ira? man viņš teica, ka tas ir cs2 tai tavā jaunajā linkā ir kaut kāds css full nonsteam. kas ir NON-STEAM? es jau saku, ka tik smalki no šīm lietām nesaprotu... Edited May 20, 2007 by waynerooney Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) cs 1.6 tāds arī ira? man viņš teica, ka tas ir cs2 cs2 nav pirmais, ko tev devu kačāt bija cs 1.6 (bilde) a otrais ir cs: source (bilde) steam - orģinālais cs, kurš ir jāpērk pa naudu non-steam - neorģinālais, kurš arī tev ir vajadzīgs Edited May 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 cs2 nav pirmais, ko tev devu kačāt bija cs 1.6 (bilde) a otrais ir cs: source (bilde) Forši, ar CS var tādus uzstaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Forši, ar CS var tādus uzstaisīt? moš tu vispār vilki Photoshop CS2? labi, pietiks spamot. noskaidro kas un kā un tad piekāp CLOSE THIS SHIT! Edited May 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 moš tu vispār vilki Photoshop CS2? Pag, a par ko tad mēs te visu laiku runājām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Pag, a par ko tad mēs te visu laiku runājām? spēli counter strike /me līks photoshop apzīmē ar PS, nevis CS krch kačā šeit torentu, atver ar utorrent un velc edit: , tu mani nogalināsi velc to, ko es tev iedevu šajā poustā Edited May 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 spēli counter strike Nezinu nemaz tādu krāmu... Man vajag Photoshop CS2, āksti jūs te visi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nezinu nemaz tādu krāmu... Man vajag Photoshop CS2, āksti jūs te visi! Es Izlasiju un jau mirstu nost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 paarreecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now