W1nkys Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Sveiki... Īsti neatradu pareizo sadaļu, kur šo te likt! Spama? Te? Izdomāju TE! Shoreiz jums apskaidroshu joma ar nosaukumu "Mans pirmais Internet radio" Neuztraucieties jums nebus nekas japerk, jo shi pamaciba ir vienkarsham, bezmaksas i-net radio izvedoshanai.... Saksim ar to, ka jums bus vajadzigi 3 faili 1) Winamp (Var izmantot ari citu atskanjotaja progu, bet shaja pamaciba stastishu tieshi par winamp) To Var novilkt www.winamp.com 2) Icecast (windai njemam Sho te ) 3) Bus vajadzigs ari atskanjotaja plugins Oddcast Winampam To var novilkt Sheit Tatad panjemam un novelkam visus shos failus... 1. Atver winamp installeru un uzinstale to (ceru ka neradisies problemas ) 2. Atver IceCast un uzinstalee ari to.... 3. Atver OddCast un uzinstale direktorija kur tew ir ieinstalets Winamp (Pa default C:/Program Files/Winamp) Talak I. Atver winamp II. Spiezham ar labo peles pogu uz programmas Hederi (augsha, tur kur raxtic progas nosaukums ) III. Izlec dropdown un izvelamies Options > Preference IV. Paradas logs.... Kreisaja puse ir menu un ta apaksha jauzspiezh uz texta "DSP&Effect" V. Tagad labaja loga vajadzetu paradities linijai ar nosaukumu Oddcast DSP v3 (protams klikshkjis) VI. Tagad mums atveras Oddcast Redzam apaksha pogu "Add Encoder" (spiezham virsu) VII. Tagad apaksha paradijas linija "Vorbis : Quality......." Spiezham uz tas ar labo peles pogu un Configure VIII. Un tagad sastadiet pec savam vajadzibam Quality : 2 (tas ta normali, var ari 3 bet tad riis i-net) Semplerate : 44100 Chanels : 2(ja gribi stereo, 1 ja mono) Encoder type : OggVorbis Server type : Icecast2 Server IP : localhost Server Port : 8000 (ja uz PC nav uzlikts web iesaku port 80(Nebus jaraxta localhost:8000 bet tikai localhost)) Encoder password : 1234 (jusu izveleta parole) Mountpoint : /stream.ogg Reconnect seconds : 10 Pec tam spiezham uz YP settings un ari tur izmainam visu ka pashi gribam!!!! Tatad esam sakonfigurejushi OddCast... tgd kjeramies klat Icecast2 A. Atveram Icecast B. Spiezham uz Configuration > Edit configuration C.Atveras Notepad at textu D.Visur kur redzat vardu hackme, ta vieta ievadiet jusu izveleto paroli ( man bija 1234) Visvieglak izmantojot mekletaju Ctrl+f un lodzinja ieraxtot hackme... E. Kad esam visur to nomainijushi, tad seivojam un veram ciet Tagad ari IceCast2 ir gatavs Atliek tikai palaist visu padarishanu Atveram winamp un sabazham playliste dziesmas, kuras gribi lai skan tawa I-net Radio Spiezham Play Atveram Oddcast pluginu ( ja pareizi izpildiji IV. un V. punktu vinjam jau vajadzetu but atvertam) Spiezham uz linijas ar labo peles pogu un Connect Vajadzetu paradities Connected.... Tad veram valja Icecast2 un spiezham Start Server... Tad zem server status vajadzetu paradities zaljam lodzinjam ar textu "Running" Opa! Jusu I-net radio ir gatavs... Lai piekonektetos savam radio (nemeginiet to darit no sava PC) jaiet http://JUSU_PC_IP:8000 Tur redzesiet trissturiti (Play) un uzspiezhot uz ta atversies winamp vai kads cits atskanjotajs un saks skanet muzika, kas ir jusu winampa (Shis i-net radio netiks atskanjots uz WMP (ka jau visi)) Gudrakiem pratiem Mount Point : http://JUSU_PC_IP:8000/stream.ogg.m3u JAUTAJUMI TE <c> W1nkys & <c> Frikadele / kamikaza2 Edited May 19, 2007 by W1nkys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Lai piekonektetos savam radio (nemeginiet to darit no sava PC) jaiet http://JUSU_PC_IP:8000 Tur redzesiet trissturiti (Play) un uzspiezhot uz ta atversies winamp vai kads cits atskanjotajs un saks skanet muzika, kas ir jusu winampa smile.gif (Shis i-net radio netiks atskanjots uz WMP (ka jau visi)) kaut kas ne tā! sakufiugurēju visu kā vajg bet zaļo podiņu strījsturainu neizraudziju! HELP! Edited May 18, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 shitas ir baigais suuds ja kas... neiesaku NEVIENAM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 "Paldies" A labus vardus nemaki pateikt? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 "Paldies" A labus vardus nemaki pateikt? :/ maaku bet saku kaa ir... es sen atpakalj biju taadu uztaisijis un nekaa laba ko par shito pateikt man nav.... ar shitaadiem radio ir pins /.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 //Ok// Ja esi ari lietuskursa par so tad varbut zinasi so problemu! kaut kas ne tā! sakufiugurēju visu kā vajg bet zaļo podiņu strījsturainu neizraudziju! smiliez.de_2538.gif HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 //Ok// Ja esi ari lietuskursa par so tad varbut zinasi so problemu! nezinu tiko veelreiz arii peec tavas pamaaciibas izdariju un man viss gaaja.... lai chalis visu dara pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Liels paldies ceru ka viss ies jo es ka tiasiju man nekas normals nesanaca tikai pats nezkapec vareju bet beviens cits nevareja piekonekteties admini plzz PINED topicu jo shis loti noderigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) kaut kas ne tā! sakufiugurēju visu kā vajg bet zaļo podiņu strījsturainu neizraudziju! HELP! Ja tu biji palaidis dziesmu, tad taja http://JUSU_PC_IP:800 vajadzetu paradities textam ar dziesmas nosaukumu, kvalitati u.t.t... Tur ari bitu tas Tristuritis (kursh nav zaljsh) un kuru sauc pas Play @QQ77izs Shito es taisiju tiem, kam tas ir vajadzigs.... (piemeram lai sava serveri varetu iebazt muziku kadu gribas [izmantot i-net radio]) Varetu but, ka shis variants nav ne tas labakais, bet labam i-net radi vajadzigs UNIX.... Un man tada nav, tape tasisju pamacibu ta, ka man vajadzeja Edited May 19, 2007 by kamikaza2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Liels paldies ceru ka viss ies jo es ka tiasiju man nekas normals nesanaca tikai pats nezkapec vareju bet beviens cits nevareja piekonekteties admini plzz PINED topicu jo shis loti noderigs Np.! Mnjaa butu laimigs ja sis topiks butu pinned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Jā iesācējiem ši pamācība noderēs Ja kāds grib Lai viņa webā varētu pasūtīt nākošo dziesmu u.t.t tad par 5Ls varam sarunāt rakstat PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 shitas ir baigais suuds ja kas... neiesaku NEVIENAM... Nu ja tas ir tads S**** tad uzstaisi pamacibu ar normalu un tad ari saki kautko vismaz cilveks centies Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Nu ja tas ir tads S**** tad uzstaisi pamacibu ar normalu un tad ari saki kautko vismaz cilveks centies Paldies! Cerams kadam tiesam bus lieli prieki so pamacibu lasot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Kāds varētu atačā vai nohostēt to Oddcast.exe failu kautkur citur lai vr novilkt, jo pašreiz tā lapa nerukā, un ar vecākām versijām rāda "Unable to connect to socket" Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ja tu biji palaidis dziesmu, tad taja http://JUSU_PC_IP:800 vajadzetu paradities textam ar dziesmas nosaukumu, kvalitati u.t.t... Tur ari bitu tas Tristuritis (kursh nav zaljsh) un kuru sauc pas Play @QQ77izs Shito es taisiju tiem, kam tas ir vajadzigs.... (piemeram lai sava serveri varetu iebazt muziku kadu gribas [izmantot i-net radio]) Varetu but, ka shis variants nav ne tas labakais, bet labam i-net radi vajadzigs UNIX.... Un man tada nav, tape tasisju pamacibu ta, ka man vajadzeja CS serverii speeleejot muuzika vispaar nav vajdziiga.... Speelee ir jaaklausaas foot stepi a ne muzons.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Sheit ir tas oddcast(prieksh winamp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Thx, viss rukā Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 naw tur hederi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 naw tur hederi? NEsapratu... Par ko runa..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nice. Tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) esmu dzirdējis, ka vajag spec licenzi lai uzturētu i radio. P.S. par šito vienu esot atkoduši un esot pat notikuši tiesu darbi. Edited May 22, 2007 by daviskrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a kads nezin ka uz Windows Media Player uztaisit I-radio? sitas butu noderigaks, jo man skiet ka cilveki vairak klausas Windows Media Player neka Winamp (bet tas tikaij manas domas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 kaada starpiiba, tikun ta abas progas org nak ar windows.. parasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a kads nezin ka uz Windows Media Player uztaisit I-radio? sitas butu noderigaks, jo man skiet ka cilveki vairak klausas Windows Media Player neka Winamp (bet tas tikaij manas domas) Winamp vairāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Shis internet radio darbojas (var klausities) uz winamp realpleyer I-Radio pleyer un vel dazhas... WMP vnk neatbalsta stream.ogg.m3u failu.... Tad iespejams to war labot lietojot shotcast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts