Jump to content
GIGN Forum

Izsaka Savus Viedokļus...

kahanz
 Share

Recommended Posts

tu esi liels dumikis, jo nepasaki mums cenu, par kadu pirki telefonu! wink.gif

lai nu ka - manai mammai ari tads ir. sieviesu telefons! piebazts ar stulbam ficham... loti liels (sievietem patik lieli). Vienigais + ir laba fotokamera. tiesam jau stav klat leta gala ziepju traukiem! smile.gif

ceru, ka patika mana kritika! wink.gif

Beefs

Nav tas nekāds sieviešu telefons, Beefy. Tas ir labs, kvalitatīvs biznesa klases telefons.

Vienīgais mīnuss - Daudzkārt bremzē. Kopumā ir mazliet palēns, bet nu pie tā pierod, un man pašam ar to problēmu nav.

Nopirka tev labu telefonu, tikai postot to te ir smagi dauniski.

tikai mans viedoklis

Nav tas nekāds sieviešu telefons, Beefy. Tas ir labs, kvalitatīvs biznesa klases telefons.

Vienīgais mīnuss - Daudzkārt bremzē. Kopumā ir mazliet palēns, bet nu pie tā pierod, un man pašam ar to problēmu nav.

Nopirka tev labu telefonu, tikai postot to te ir smagi dauniski.

tikai mans viedoklis

mulkibas par to biznesa klasi! tas telefons ir milzigs klucis prieks berniem un zimuliem! Kuras tu izmanto iespejas no vina? aa... paga - prieks zimuljie nee, jo vins ir parak lets. Vot 8000 vaetu but biznesa klase.

Nezinu, kas tev par binzesu minoritij? Baigie biznesmeni te savakusies... lol! biggrin.gif

Beefs

beef laugh.gif kaa kur ...

pie manis otraadaak sievieteem patiik mazaaki.. nu nejau taadei kaa N klases.. kaa sirocco vo taadi evil6.gif

a kas? pie tevis dzeki ar kluciem nesajas apkart? atceries - agrak bija tadi mizligi ka cemodani ar LIELU batereju un klausuli ar vadu. Ar tadiem tava kraja dzeki nesajas? smile.gif

Karoce - es jums pateiksu, kas ir pizdatakais mobilas. Motorola L7. Panemu par 30Ls zem akcijas. Piezvanit var, baca tur nedelu, ir mazins un neskrapejas stiklins un metala korpus. VOT pizdatijs mobilais! LaimMEE! Vel tikai pietruks lampina, kada bija viena stuba nokias modeli galigam orgasmam! smile.gif

Beefs

tu esi liels dumikis, jo nepasaki mums cenu, par kadu pirki telefonu! wink.gif

lai nu ka - manai mammai ari tads ir. sieviesu telefons! piebazts ar stulbam ficham... loti liels (sievietem patik lieli). Vienigais + ir laba fotokamera. tiesam jau stav klat leta gala ziepju traukiem! smile.gif

ceru, ka patika mana kritika! wink.gif

Beefs

Vispar ja tas ir bizneshu klases telefons...

Sievietes perk to rooza motorollu ja nezini...

Iespejas samera normalas! Piezimes etc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...