kahanz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Karo4 es nopirku jaunu telefonu N70 un gribu jautat vai ir izdevigi ?? vsp ka jums liekas labs telefons vai mani apmuļķoja un es esmu tagad liels shiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 paziimieeties jau Ar nav slikti ! to vaidzeja prasiit PIRMS telefonu pirki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 tu esi liels dumikis, jo nepasaki mums cenu, par kadu pirki telefonu! lai nu ka - manai mammai ari tads ir. sieviesu telefons! piebazts ar stulbam ficham... loti liels (sievietem patik lieli). Vienigais + ir laba fotokamera. tiesam jau stav klat leta gala ziepju traukiem! ceru, ka patika mana kritika! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Malacis, nav ne jausmas, sonyericsson, noteikti, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 oh, i get it! tagad gribaas pagarinaat kraanu liidz potiiteem? paprasi mammai, vai neesi iegraabies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Karo4 es nopirku jaunu telefonu N70 un gribu jautat vai ir izdevigi ?? vsp ka jums liekas labs telefons vai mani apmuļķoja un es esmu tagad liels shiits Karo4i mums neintrese tas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nav tas nekāds sieviešu telefons, Beefy. Tas ir labs, kvalitatīvs biznesa klases telefons. Vienīgais mīnuss - Daudzkārt bremzē. Kopumā ir mazliet palēns, bet nu pie tā pierod, un man pašam ar to problēmu nav. Nopirka tev labu telefonu, tikai postot to te ir smagi dauniski. tikai mans viedoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nav tas nekāds sieviešu telefons, Beefy. Tas ir labs, kvalitatīvs biznesa klases telefons. Vienīgais mīnuss - Daudzkārt bremzē. Kopumā ir mazliet palēns, bet nu pie tā pierod, un man pašam ar to problēmu nav. Nopirka tev labu telefonu, tikai postot to te ir smagi dauniski. tikai mans viedoklis mulkibas par to biznesa klasi! tas telefons ir milzigs klucis prieks berniem un zimuliem! Kuras tu izmanto iespejas no vina? aa... paga - prieks zimuljie nee, jo vins ir parak lets. Vot 8000 vaetu but biznesa klase. Nezinu, kas tev par binzesu minoritij? Baigie biznesmeni te savakusies... lol! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahanz Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Kopumaa sapratu ka telefons nav slikts!!! nu redzeeshu ka man ar vinju ies!!! Varu jau tagad pateikt ka baterija aaatri seez has Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 beef kaa kur ... pie manis otraadaak sievieteem patiik mazaaki.. nu nejau taadei kaa N klases.. kaa sirocco vo taadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 beef kaa kur ... pie manis otraadaak sievieteem patiik mazaaki.. nu nejau taadei kaa N klases.. kaa sirocco vo taadi a kas? pie tevis dzeki ar kluciem nesajas apkart? atceries - agrak bija tadi mizligi ka cemodani ar LIELU batereju un klausuli ar vadu. Ar tadiem tava kraja dzeki nesajas? Karoce - es jums pateiksu, kas ir pizdatakais mobilas. Motorola L7. Panemu par 30Ls zem akcijas. Piezvanit var, baca tur nedelu, ir mazins un neskrapejas stiklins un metala korpus. VOT pizdatijs mobilais! LaimMEE! Vel tikai pietruks lampina, kada bija viena stuba nokias modeli galigam orgasmam! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 tu esi liels dumikis, jo nepasaki mums cenu, par kadu pirki telefonu! lai nu ka - manai mammai ari tads ir. sieviesu telefons! piebazts ar stulbam ficham... loti liels (sievietem patik lieli). Vienigais + ir laba fotokamera. tiesam jau stav klat leta gala ziepju traukiem! ceru, ka patika mana kritika! Beefs Vispar ja tas ir bizneshu klases telefons... Sievietes perk to rooza motorollu ja nezini... Iespejas samera normalas! Piezimes etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Viens no retajiem telefoniem, kuru pēc mēneša lietošanas neesmu nomainījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahanz Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Beefs karo4 mulda un mulda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now