Zorg`s Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Man patika, BET es domaju ka fragus intro vajag likt! Pagaidam atzimi neliksu, jo gaidisu pilno movie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 da blin komanda kkadi bremzes demkas jagaida ar maisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) siruss, ir tiesham labi tikai vaidzeja kaadu fragu iebaazt. vai es nezinu ko. bet izskatas ka muuvijs buus labs. kvalitaate ir vnk perfect. ceru ka tur buushu ari es . GOOD JOB . EDIT#1: esmu tev aizsutijis vienu demku, kur ir ~3 normali momenti. bet pagaidam vairak demkas tev nesutishu jo parejas vnk reaali ies*kā. Edited May 23, 2007 by Wanted-_-boy[RobZombie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 dzhekinj prikols no taada muuvika, ja nav neviena fraga? aizmidzinaat tautu? nee nu labi atziistu kvalitaate ownzzz! veerteet pat negribas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 * tas nav muuvijs . * tas ir TRAILERIS - taada kaa reklaama par drizumaa iznaakosho muuviju... vai iznaakosho produktu. * nesanak gudri runat Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ,May 23 2007, 19:01]* tas nav muuvijs . * tas ir TRAILERIS - taada kaa reklaama par drizumaa iznaakosho muuviju... vai iznaakosho produktu. * nesanak gudri runat ja tas bija man domaats, tad uzreiz saku dzhekinj tu esi nuubs un kaads labums mums no taa treilera? mees redzam, kaa izskataas cs? aaa lasiiju ieprieksheejos postos, ka tip var redzeet kaadi effeckti, omfg! lol pashi vienkaarshaakie effekti LOL P.S. necenshos gudri runaat, jo man jau nevaig izcelties, kaa dazham labam ar uuberiigu muuviju, aaa sorz "traileri" (ieteiktu tev uzzinaat ko tas vaards iisti noziimee shajaa gadiijumaa, jo tu sevi tikai paraadi muljkja lomaa ar saviem postiem! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja tas bija man domaats, tad uzreiz saku dzhekinj tu esi nuubs un kaads labums mums no taa treilera? mees redzam, kaa izskataas cs? aaa lasiiju ieprieksheejos postos, ka tip var redzeet kaadi effeckti, omfg! lol pashi vienkaarshaakie effekti LOL P.S. necenshos gudri runaat, jo man jau nevaig izcelties, kaa dazham labam ar uuberiigu muuviju, aaa sorz "traileri" (ieteiktu tev uzzinaat ko tas vaards iisti noziimee shajaa gadiijumaa, jo tu sevi tikai paraadi muljkja lomaa ar saviem postiem! ) a manu prāt šitas posts tevi padariija mulkja lomā Ja tu esi tads pro muvie maker para kadu savu muvie ar cool efektiem ( ja tu vispar kadu māki uztaisīt) nedirs labāk ja tu nemāki labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 heh, di*sties varat iet uz SPAM sadalju =) nav ko te piemeeslot forumu. traileris ir normals, tikai tas ka fragu nebija :/ . gaidiishu kad iznaaks muuvijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anny Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 this is not intresting for me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now