Jump to content
GIGN Forum

Ekrānsaudzētājs.

rusty
 Share

Recommended Posts

ekrānSAUDZĒTĀJS? Pasargā ekrānu no putekļiem, mitruma, vēja un saules ultravioleto staru iedarbības? Vai arī vienkārši nodara mazāku ļaunumu nekā iepriekšminētie tādējādi saudzējot ekrānu?

ekrānSAUDZĒTĀJS? Pasargā ekrānu no putekļiem, mitruma, vēja un saules ultravioleto staru iedarbības? Vai arī vienkārši nodara mazāku ļaunumu nekā iepriekšminētie tādējādi saudzējot ekrānu?

iespējams. tur tāds piedāvāts ir tikai problēma tā, ka pēc 5 sec viņš pazūd un paliek vnk melns ekrāns ar pūlksteni.

Edited by rusty

Mēģināji uzlikt defaultos settingus un pēc atkal mēģināt to ekrānsaudzētāju uzlikt?

setingos nav nekas mainīts. drošvien visu to failu, shēmu uc sūdu tālākajā, tumšākajā vieta ir kaut kur iebāzta proga, kas veic tās funkcijas...

mani interesē kā var K 750i (soni eriksonam) uzlikt tā, ka ekrānsaudzētājs vislaik ir virsu nevis pēc brītiņa pazūd. kr4 vislaik, kad paskatots uz tel būtu virsū tā bilde, ko esmu uzlicis...

Em, man tāda pati marka. Iestatījumi>Displejs>Miega rež.>izslēgt maybe tas ir tas, ko tu domā.

Protams, gaismiņa neturās visu laiku, bet to mož var uzlikt.

Vispār, es pats gan turu ieslēgtu to miega režīmu, kā nekā batarija taupas un ilgāk var klausīties mp3. wink.gif

Edited by vintage

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...