Guest enjoy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Vai kāds visp kko par šito zina? Vai kāds iet uz spēlēm? Moška kāds ir fanu klubā? Pats personīgi ar draugiem/draugu (vienu konkrēti) ejam vidēji uz katru otro spēli. Kpc tāds jautājums? vnk chekoju video un ieraudzīju ask:rytas spēli. Moška worms un macho kapā uz visām spēlēm un sēž man blakus, a es neesmu pamanījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Vopshem es eeju tikai uz LIEPAJAS LAUVAS visam majas spelem! Bet nu pa TV sekoju diezgan biezhi lidzi nu ASK speles pret BARONIEM vnk bija perfekta serija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Nu ASK tīri ok! Agrāk biju klubaa, kad braucaam uz spēli Igaunijā bija 5 kastes alus pa brīvu Visi tur pielikās dažus nesām pāri robežai vispār totāls sviests... Nu bet laicinju jau forši pavadījām Edited May 14, 2007 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now