MaVer1ck^ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Neiznu kas noticis ar mIRC . Visu laiku gaju visos kanaalos ar #gather.cs bet tagad tas vairs nedarbojaas.. ? .. Ieeju kanaala nevina naw.. ? .. # vairs naw jaliek prieksaa. kas tad ? Vai kas par probleemu/.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Neiznu kas noticis ar mIRC . Visu laiku gaju visos kanaalos ar #gather.cs bet tagad tas vairs nedarbojaas.. ? .. Ieeju kanaala nevina naw.. ? .. # vairs naw jaliek prieksaa. kas tad ? Vai kas par probleemu/.. ? tev nets vispaar iet??? jooooks... ieraksti /list un ja nav neviena kanaala atrodi un uzinstalee citu mirc Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 tev nets vispaar iet??? jooooks... ieraksti /list un ja nav neviena kanaala atrodi un uzinstalee citu mirc wa ari vins ir nobanots Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 atrod un ko man taalak ? .. ko tas deva .. ja man vaajag tik gather ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 tas atiecaas uz reiz uz visiem kanaaliem ? .. ko noziime : Cannot join channel, you must be authed to join (+r) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) tas atiecaas uz reiz uz visiem kanaaliem ? .. ko noziime : Cannot join channel, you must be authed to join (+r) pirmkaart... ja tajaa list atrod tev vajadziido kanaalu taatad vinjsh eksistee... a ja nelaizj iekshaa tad tas ir divu iemeslu deelj.... pirmais vainu tev ir bans ... otrais , spriezjot peec taas fignjas (+r) tas laikam noziimeeja ka tev ir jaabuut regjistreetam userim... ja nee tad tev vienkaarshi nespiid un nav lemts tur ieliist.. Edited May 13, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 a varbut ir bans .. bet netgames.. * Now talking in #netgames * L has joined #netgames * underworld1.no.quakenet.org sets mode: +o L -L- [#netgames] ?9,1Welcome ?4? ?9#?4netgames * L sets mode: -o tu es un veel viens dzeks visu laiku tikai ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 a varbut ir bans .. bet netgames.. * Now talking in #netgames * L has joined #netgames * underworld1.no.quakenet.org sets mode: +o L -L- [#netgames] ?9,1Welcome ?4? ?9#?4netgames * L sets mode: -o tu es un veel viens dzeks visu laiku tikai ? . nu vispaar cik es zinu geimeru kanaali utt vispaar Mirc nav.... ir liela atshkjiriiba starp serveri mIRC un IRC un cik es zinu geimeru serveris kur ir visi CS MU LINAGE un citi verkji ir IRC`aa a ne mirc... mircaa ja esi ieliidis #netgame kanaalaa un tur ir veel tikai viens tad varbuut vinjsh ir taads pats auns kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now