Jump to content
GIGN Forum

Banned

Guest enjoy
 Share

Recommended Posts

Guest enjoy

Llama : ko tas hollow stulbais frageris dara nah

HoLLow^LiFe : iedod naudu

HoLLow^LiFe : miizlas

Llama : kunja

Llama : atmiinee

Tev tika piespriests naudas sods $15 par lamashanos vai tizlu komandu lietoshanu (/rank /top15 ...)

Llama : ****ras

Llama : bomzi, ko tu dirs

*** Llama killed Z with a headshot from m4a1 ***

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: HoLLow^LiFe

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Llama

BAN] Iemesls banam: daunis

BAN] Bana terminsh ir peec 694 dienam 10 stundam 39 minutem 0 sekundeem

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

Kicked by Console: Tev ir banaans (id252350), vairaak informacijas konsolee

Kicked :Tev ir banaans (id2

Saaksim ar to, ka Hollow Life PAT nedomaaja miineet valjaa. Vnk centaas nofragot.

Tad es "uzbraucu" vinjam un par to 2gadu bans ne? Chista daunis. Par shitaadaam lietaam ir xllama un xzekje

kaut vai 120min bans. Bet ne 2gadu bans. smiliez.de_2524.gif hollow. ej paarsteejies. Ja es nebuutu miineejis, tad tu mani visdriizaak izkikotu. stfu.gif

demo es nevaru atrast, jo tur nav inferno mape.

Laiks ~16.50 (chista zinu, ka tas bija ~2min pēc tam, kad Somija vinēja Krieviju thumbsup.gif )

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bans drusku pa ilgu, man liekas, ka šādus vajag uz ~ nedēļu banot nevis 2 gadiem biggrin.gif

p.s Topika autoram - tu principā varēji iztikt bez visiem tiem foršajiem vārdiem, kas apzīmēti ar ****

Guest enjoy

bishkji pa ilgu ne?

2gadi....

es gignaa ar dazhaadiem nikiem ik pa laicinjam speeleeju ~4-6gadus, pirms veel bija jaunais serveris nopirkts speeleeju.

Speeleeju arii tad, kad gignieshi kickoja visus par GIGN skina njemshanu.

Par to, ka raunda saakumaa aztecaa skreeju paari tiltam (rush tjip), mani slayoja.

NEKAD NEESMU bijis izbanots.

1reiz man uzlika kick (bans 5min)

un dahuja reizes ir likta zekje/llama

Bet nekad bans ne par ko.

un tgd viens gudrelis uzmet 2gadu banu ne pa teemu ne

1. Es nemaz nezinaaju ka Hollow ir admins, taa es buutu teicis vienalga kam (ok, iznjemot macho un worm, jo vinji ir 10cms.gif )

2. Ja buutu 2-3dienu bans, pat nenaaktu registreeties forumaa, vnk speeleetu kur citur un nogaidiitu savas dienas, jo saprotu ka nav labi adminam dirst virsuu.

Edited by enjoy

Guest enjoy

ew vechi, vismaz iemetiet kaadu komentu, vai man ir ceriibas dabuut kkaadu bana terminja samazinaashanu, vai lai es tochna varu iet d...?

sore par dubultpostu, bet tas taa, lai visi pamana shito zaban.gif

Nu noteikumus skaidri un gaishi skjiet raxtitts uz cik ilgi drixt banot,un domaju ka ar 2dienam skjiet butu jau pa daudz!Bet nu ja KADS ir TICIS PIE VARAS<TAD TAA IR JApARADA! Bet enjoy tu savu attieksmi varetu piebremzeet!

atļaušos pieminēt, ka lai saprastu situāciju, jāskatās demka, kā es pat nedomāju mīnēt. protams, ka es nemīnēš, vēl viens enemy, c4 jau labu laiku uzlikts, drīz sprāgs, man nav dk, un nekur to arī neredzu.

varbūt ir pa ilgu, bet nu uz kādiem 3 mēnešiem varētu uzlikt. lai vasaru, netiek te spēlēt...

EDIT: stulbs, kuņa, bomzis-iemesls banam wink.gif es ceru, ka nesamazinās rolleyes.gif

Edited by HoLLow_LiFe

Guest enjoy

1. Es demo vēljoprojām NEVARU ielikt, jo VIŅA NAV... Nav apdeitots vai kas tāds.

2. Kādu atieksmi? ko es izdarīju... :/

tikai pateicu ~5rupjus vārdus.

3. Hollow, ja Tev pietika laika inferno mapē uzlekt uz kastēm un bez skaņas caur māju aiziet līdz tam balkonam un TUR nomirt no bumbas sprādziena, es domāju, ka ja Tu būtu gribējis atmīnēt, tad arī to būtu varējis izdarīt...

Iemesls banam. Ceru ka arī tevi izbanos gudreli smiliez.de_2524.gif

P.S. Vislabāk man patīk fakts, ka viņš pats izdarījis kļūdu (iespējams niknumā utt), bet baigi kruto tēlo.

3 rupji vārdi toch ir 2gadu bana vērti 76.gif

Edited by enjoy

1. Es demo vēljoprojām NEVARU ielikt, jo VIŅA NAV... Nav apdeitots vai kas tāds.

2. Kādu atieksmi? ko es izdarīju... :/

tikai pateicu ~5rupjus vārdus.

3. Hollow, ja Tev pietika laika inferno mapē uzlekt uz kastēm un bez skaņas caur māju aiziet līdz tam balkonam un TUR nomirt no bumbas sprādziena, es domāju, ka ja Tu būtu gribējis atmīnēt, tad arī to būtu varējis izdarīt...

Iemesls banam. Ceru ka arī tevi izbanos gudreli  smiliez.de_2524.gif

P.S. Vislabāk man patīk fakts, ka viņš pats izdarījis kļūdu (iespējams niknumā utt), bet baigi kruto tēlo.

3 rupji vārdi toch ir 2gadu bana vērti  76.gif

es ceru ka tevi izbanos no foruma. tu brutāli dirsi virsū admina, es nedomāu, ka kāds būtu rīkojies savādak, labi ne 2 gadu ban, bet nu vismaz 3 mēneši, kā minimums, jo es nedomāju, ka tādi karstgalvji kā tu ir vajadzīgi GIGN komjunutijam, pietiek tādu.

vēlreiz atkārtoju, tur nebija reāli atmīnēt. skaidrs? un balkonā es kāpu, jo minēju, ka viņš varētu būt tur, nebija, tad man laika vairs toč nebija. clear?!

EDIT: demka

Edited by HoLLow_LiFe

Guest enjoy

"es ceru ka tevi izbanos no foruma"

un reasons kurš -

1. Tu nepatīc kkadam keksam - Hollow file

2. Hollow Life uzlicis nejēdzīgu banu un tad cenšas to noslēpt

3. Vnk pagadījies kad Hollow Life bija slikts garīgais

es chist nedomāju ka jebkurš cits admins būtu uzlicis 2gadu banu par ko tādu!

Guest enjoy

Labi. Nepareizi noformulēju.

"Hollow Life uzlicis nejēdzīgu banu un tagad cenšas noklusināt skandālu, kas radies viņa dēļ."

un visp diezvai kādam jāsaka daunis tāpat vien... Daunis ir tas radījums tev biksēs, kas neceļas.

EDIT:

līdzko worms, macho vai kāds no lielajiem te ierakstīs, ka uz GIGN servera šāds bans ir pamatots, es notīšos, te neko nerakstīšu un jūs nekad mani neredzēsiet ne šeit ne serverī (nu 3 gadus jau offic).

Edited by enjoy

ak dievs, enjoy, tu esi uz īstā ceļa, lai tev banu nenoņemtu. tā vietā, lai atvainotos, ka esi slikti apsaukājies, tu uzreiz sāc dirsties. saprotams, ka vaina ir tā, ka hollow life ir netīšām uzmetis vienu ciparu pa daudz (tā gadās samērā bieži, ir slinkums rēķināt, cik tās minūtes sanāk mēnešos, gados) un, ja tu būtu uzvedies kaut cik pieklājīgi, jebkurš admins atvainotos un noņemtu tev to banu. bet ar tādu attieksmi kā tagad tu vari uzreiz par to aizmirst. un jebkurš macho, smacho vai kāds cits teiks taisni to pašu.

Guest enjoy

ja tevi par rupjiibaam izbanotu uz 2iem gadiem, tad tu chista naaktu un teiktu "malacis admins, tu esi labaakais. Piedod, ka es liku tev likt man 2 gadu banu, es pats esmu vainiigs", ne?

ir tak pašsaprotams, ka bana termiņš ir uzlikts tik liels pārpratuma dēļ, tu varētu pateikt, ka jā - biju vainīgs , es slikti izrunājos un es to nožēloju, bet varētu bana termiņu samazināt. šādi gadījumi ir bijušas vairākas reizes un vienmēr bans ir noņemts. bet ko tu darīji? sāc te aplamāt adminu un tu nopietni vēl cerēji, ka, turpinot lamāties, paaugstinas tavas cerības tikt vaļā no bana? neviens negrib spēlēt ar rupekļiem, tad kādēļ ņemt tādam banu nost?

Guest enjoy
ir tak pašsaprotams, ka bana termiņš ir uzlikts tik liels pārpratuma dēļ, tu varētu pateikt, ka jā - biju vainīgs , es slikti izrunājos un es to nožēloju, bet varētu bana termiņu samazināt. šādi gadījumi ir bijušas vairākas reizes un vienmēr bans ir noņemts. bet ko tu darīji? sāc te aplamāt adminu un tu nopietni vēl cerēji, ka, turpinot lamāties, paaugstinas tavas cerības tikt vaļā no bana? neviens negrib spēlēt ar rupekļiem, tad kādēļ ņemt tādam banu nost?

1. Paraadi man, kur Hollow ir uzraadiijis, ka "bans ir uzlikts netiishaam taads"...

un peec tam

2.preciizi paraadi man, kur tu esi redzeejis, ka es dirshu uz visiem adminiem.

Ja Hollow buutu pateicis "sore veciit par to banu, netiishaam saliku tik daudz 99999, shas nonjemshu banu"

es buutu pateicis "ok, arii esmu admins, zinu kaa ir sajuuta kad kkaads siiks 11gadiigs lo*s tev dirsh virsuu, tad gribas 999 likt cik vien var ierakstiit. Tu esi norm vecis, ja saproti savu kljuudu un es tev nekad neko neteikshu pretii"

2.preciizi paraadi man, kur tu esi redzeejis, ka es dirshu uz visiem adminiem.

es neesmu teicis, ka tu dirs virsū uz visiem adminiem, bet man liekas, ka man nav vajadzības sevi apgrūtinot, parādot, kur tu dirs vienam no adminiem virsū.

Ja Hollow buutu pateicis "sore veciit par to banu, netiishaam saliku tik daudz 99999, shas nonjemshu banu"

es buutu pateicis "ok, arii esmu admins, zinu kaa ir sajuuta kad kkaads siiks 11gadiigs lo*s tev dirsh virsuu, tad gribas 999 likt cik vien var ierakstiit. Tu esi norm vecis, ja saproti savu kljuudu un es tev nekad neko neteikshu pretii"

ja tu būtu uzrakstījis normālu sūdzību bez neviena lamuvārda, tad arī tāda būtu viņa atbilde.

Guest enjoy

nebuutu viss, jo palasot, ka

"ban vinju no foruma", visdriizaak vinjsh buutu pateicis "dauni, ko pielien, ban tevi no foruma".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...