macho Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 UUUUUUUUU hache papa.... LOOL. Gribeetu redzeet kaa tu iedod kaadam pa pieri........lame..... Un ja tu esi tas lielais siteejs(loughing out loud) varam visu sarunaat. paga, infusions mums bija Porkijs. Tak tika atrasta vinja bilde hokeja formas teerpaa un kaads labdaris gremdeejaas patiikamaas atminjaas par to kaa muusu Porkijs tika apcelts. DON'T UNDERESTIMATE PORKY Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 emm varam sarunaat satikties un gribu redzeet kaa tu man iedosi pa galvu .. c`mon infusion .... un symba ir man draugi nesatracueis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 par velu es jau reaali satraucos :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Vaitad kaut kur bija rakstiits , ka es infusion gribu iedot pa muti cilveekam ? NEE Es teicu ka daudzi grib vinjam iedot purnaa , tas ka juus esat taadi varjoni braukdami virsuu 14 gadiigam zeenam ir vienkaarshi APBRIINOJAMI . Es labi apzinos ka cilveekam pa muti neiedoshu , bet zinu cilveekus kas manaa vietaa sho izdeviibu nekad nelaistu garaam , visvairaak cookie kaa piemeers . Zeonaa visiem tu riebies cilveek , vinji tevi tur naudas un skilla peec , peec buutiibas tev taada nav (skilla) . Gan jau , kaadu dienu , tiksi pielikts pie sienas , sists un meerceets . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 (edited) Es labi apzinos ka cilveekam pa muti neiedoshu , bet zinu cilveekus kas manaa vietaa sho izdeviibu nekad nelaistu garaam Mees visu ljoti aatri varam sarunaat.Kad izdomaa dod zinju o.k.? P.S. peec buutiibas tev taada nav (skilla) LAME ja nav ko pateikt tad nesaki neko.Nevis saac beztolkaa dirst. Edited April 29, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 emmm infusion tu tik tieshaam esi paarliecinaats ka zeona es riebjos ? nu es shaubos varbuut ir kaadreiz ka es palieku dusmiigs tad riebjos bet tici man paareejoe laiku esmu sakariigs ... varam paprasiit kaadiem tici man vinju domas par mani ir mainiijushaas .. (vismaz dazhiem riktiigi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Zeonaa visiem tu riebies cilveek fak kaukaa man likaas ka vairaak vai mazaak mums teishi nav probleemas ar vinju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Man juus jaaapbeedina antiCilveeki ! mums ar cilveeku viss ir kaartiibaa ! ir mainiijies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 kaa meedz teikt shis topiks ir izsmelts, uzzinaajaam kaut ko par zhuku ,uzzinaajam ,ka cilveeks beidzot tomeer ir mainiijies Tagad pietiks spamot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 jaasakaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 (edited) nu galiigi garaam nenobalsoju vispaar, nav atbilstoshi varianti (itsevishkji iekavas) Edited May 1, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Taka nav ko vairs piebilst infusion smird...(vinjsh apraavaas) un , tjipo , topicku varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 es apraavos ? nee , nemaz. Ar cilveeka stulbumu esmu sastapies pat shonedeelj , white-line paskatoties uz tevi fotograafijaa nodomaaju , ka ar tevi jau kaushanaas nebuus . Par skillu , bija viens posts par acc iedoshanu 4tusaa , vinju nodirsa un teica visi ka vinjam skill 0 , fraggers , nekas vairaak , aima nav , taktikas nav , nederiigs pubers. Nu redzeesim vai ir mainiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Jaa tu apraavies jo tu teici , ka zeonaa vinu neieredz , bet redzi , ka domas itr mainiijushaa , oo tjipo , tu saki , ka ar mani kaushanaas nesanaaks tad sarunaajam , tjipo , tu papa , zb losis , nu sarunaajam un tad gign.lv ieliksim iznaakumu , ja tu esi tjipo papa tad sarunaajam kautkur , tu papa tev mashiina tad atbrauc uz talsiem tikai pasaki kad uz viss noorganizeejam. o.k.? Tikai dod zinju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 rekaa mees ar augsto IQ liimeni risinaam probleemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 shonedeelj pat runaaju ar svariigu zeonas biedru un vinsjh man teica , ka cilveeku tur tikai tapeec lai vinsh par zeonu speeleetu , White line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 un kursh tad bija shis "svariigais zeonas biedrs" ? XD btw, tu dirseej, kur ir tas screenshots, kur tu man ieksh UT2K3 ieliec galvaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 ajj infusion SAKI NIKU kas to teica ... KOMOOON SAKI ! zb gudri runaat aiz muguras runaa ... un ja kas par to kaushanos komoon ieliec savu bildi te ... gribu redzeet kaa tevi nemaz neapsmies neviens ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 hehe pareekt te var gan... white line satrakojies katraa teikumaa tu papa tu papa tu papa atkaarto tikai.... pareekt te var kaa viens otru te nodirsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 pareetk te pa evi arii var::kaa tu te spamo , un ne pa bazuru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 shonedeelj pat runaaju ar svariigu zeonas biedru un vinsjh man teica , ka cilveeku tur tikai tapeec lai vinsh par zeonu speeleetu , OMFG tu esi gjeenijs varu dereet ka vinjsh veeleejaas palikt anoniims un tu luuk peec vinja veelmes tagad neteiksi vinja vaardu tu smirdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now