overmind Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ------------------------------------------------------------------------------------------------- JO JO JO Joe Le Groove!!!! Naac un tusee.... Gribēju jums tikai atgādināt to, ka šo sestdien 12. maijā Balvu rajona Kubulu pagasta klubā viesosies melnādainais Dj no Londonas ? JOE LE GROOVE (Pushca/UK)kā arī lielākā iekštelpu elektroniskās deju mūzikas pasākuma Sensation White, kurš šogad notiks arī Latvijā dīdžejs ELECTRICANO. Biļetes varēs iegādāties pasākuma dienā pie ieejas par 6Ls. Nākot ar flayeri (tie tiek izplatīti Sia Bermudi veikalu tīklā Balvos) ? 4,5Ls. VIP kartes cena ? 10Ls. Tās var iegādāties rakstot uz [email protected] ------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. ir kāds potenciālais braucējs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Balvu rajona Kubulu pagasta klubā viesosies melnādainais Dj no Londonas ? JOE LE GROOVE Izklausās pēc ciema vietējo kolhoznieku rauta. Domāju, ka viesi no elektrificētās ārpasaules nav nepieciešami. Starp citu, kādēļ minēta dīdžeja ādas krāsa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Nu skjiet ka TICEKTI bishk pa dargu tiek plesti!bet nu BALVI isteniibaa skjiet 1ni lauki vien ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Starp citu, kādēļ minēta dīdžeja ādas krāsa ? tāpēc ka tas ir EKSKLUZĪVI. Laukos (kā man viena pazīstama čiksa saka) melnīšus neviens nav redzējis edit: ble, es gribēju teikt EKSOTISKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) Laukos (kā man viena pazīstama čiksa saka) melnīšus neviens nav redzējis 8 somāļi, kuri dzīvo Latvijā, dzīvo laukos - Cēsu rajonā p.s. pastaipīšu krānu - esmu tur bijis biju pārsteigts cik labi viņi runā latviski. daudz labāk par dažu labu krievu, kurš visu savu mūžu ir nodzīvojis Latvijā, un es nerunāju par 13 gadīgajiem Vasīlijiem. par viņu futbola skilu pat nerunāsim.. Edited May 11, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 juuu KUBULOS kārtējais norāviens, tik šoreiz ir nedaudz vairāk dj aka 12 h norāviens... karoče, ieeja ar saulenēm un ripuļiem . es domāju braukt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 8 somāļi, kuri dzīvo Latvijā, dzīvo laukos - Cēsu rajonā p.s. pastaipīšu krānu - esmu tur bijis biju pārsteigts cik labi viņi runā latviski. daudz labāk par dažu labu krievu, kurš visu savu mūžu ir nodzīvojis Latvijā, un es nerunāju par 13 gadīgajiem Vasīlijiem. par viņu futbola skilu pat nerunāsim.. Tie 8 somālieši tiek plaši izmantoti kā zoodārza eksponenti.Piemēram, nesen Latvijas anti-rasisma sanāksmē (!) pēc 3-4 stundu diskusijas visiem tās dalībniekiem tika dota iespēja nofotogrāfēties ar kādiem 10 nēģeriem, kas, protams, diskusiju laikā sēdēja zālē un nebilda ne vārdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Tie 8 somālieši tiek plaši izmantoti kā zoodārza eksponenti.Piemēram, nesen Latvijas anti-rasisma sanāksmē (!) pēc 3-4 stundu diskusijas visiem tās dalībniekiem tika dota iespēja nofotogrāfēties ar kādiem 10 nēģeriem, kas, protams, diskusiju laikā sēdēja zālē un nebilda ne vārdu forshi, ka mums ir pashiem savi somaalieshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) aizdomaajos , laikam laicinsh forsh lai veiksmiiga shashliku sezona Edited May 12, 2007 by Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 pasaakums jau izstaas labs.. tikai Bauska balvi?? 1p 200 kmm nuuuu pa traku man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now