Jump to content
GIGN Forum

Problema Ar Buster...

th3crims
 Share

Recommended Posts

nu es gribu 1-reiz uzspelet jusu "uuberkrutaja " serverii,ka macho teica....

bet man busters nejiet,kad palaizhu vinju viss ir ok,bet pectam kad eju cs`aa rada -:nav iespejams pieslegties hl.exe,ludzu parstarte procesu... smiliez.de_2524.gif palidziet....

taa ka speleju zb.lv un prasiijulai ma4o palidz,vinjsh nepalidzeeja tad ludzu palidziet juss man! laugh.gif

gribu uzpspelet ar pr0 4.gif4.gif

Edited by th3crims

pamegini laist speli bez citiem! wink.gif

Ari pirms hl.exe palaisanas parliecinies, ka nav palaisti cheating death un visadi citadi sudi. iesaku ari atslegt vienu otru antivirusu!

un nebrauc pie worma ar alus kasti... vins jau ta resns nodzeries! smile.gif

Beef

aa! es,u redzejis, ka cs labak furachi kad vnijam ir opengl nevis direct x. Nu, karoce, pamaini video moni no directx uz opengl un otradi.

Kads tev ir kompis btw? Vari ari ludzu atsutit scriinshotu ar taskmanagera proceslistiem pec tam, kad esi palaidis busteri, bet pirms tu palaid cs.

Beef

tu mani ar kādu būsi sajaucis.

ar tavu niku vairaki igra cs un uzskata sevi par macho biggrin.gifbiggrin.gif

esmu pats dazus redzejis ka skrada un niks macho smile.gif

un meta tur kautkadu kruto , visiem dirs virsu ,admini saka dabusi ban a tu tipo saki :tad tu nekad nevaresi pieregistret savu srervi gign.lv laugh.gif :lol

Edited by iluzz

AMD Sempron 2600+,matene-Asus k8vx-se,512mb RAM,video 128-Radeon.

doma es ar directx speleju? smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif

P.S. domaju,ka tas ir macho jo vinjsh speeleja diezgan labi(zb.lv) bet laikam kaads iedomiigs lohs.

bet davai palidzat ar to fuck`n busteri!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...