S_P_O_X_X_X Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) mans web ir taisits uz php-fusion man vajadzetu lai varetu izveleties valodu katrs plz kads nezin kadu infusion kur butu taa Edited May 9, 2007 by S_P_O_X_X_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Vai kads nevaretu palidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
breiny Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 da nemaisies!! es gribu uzinaat kaa iemo4iit ucozaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 mans web ir taisits uz php-fusion man vajadzetu lai varetu izveleties valodu katrs plz kads nezin kadu infusion kur butu taa WTF??? Profilā takš var... :/ am, ja gribi jaunu valodu pievienot, tad vienkāši iemet tos visus failus language mapē... Laikam nepareizi uzrakstīju valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 WTF??? Profilā takš var... :/ am, ja gribi jaunu valodu pievienot, tad vienkāši iemet tos visus failus language mapē... Laikam nepareizi uzrakstīju valoda. ne nu vienk taka uzliksinot uz loga atversies piem latv val rus rus un tada gara bildite Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ne nu vienk taka uzliksinot uz loga atversies piem latv val rus rus un tada gara bildite UJ... Šito es pat nezinu, pajautā http://php-fusion.co.uk/ forumā... Tikai... English būs jāraksta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now