kaza4ok Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 kr4 kkas baigi nepatīkams, man tāda problēma,kad ieeju, piemēram, manos dokumentos es gribu paņemt un "izgriezt" failu man uzkarās tā mape kurā es esmu un neko nevar izdarīt Thank u ja palīdzēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) Ja Tajaa Mapee Ir 999999 Failu Tad Vinsh Protams uzkarsies ,jo par daudz failu!!!! Edited May 9, 2007 by Mr.Ev[!]L Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) kr4 kkas baigi nepatīkams, man tāda problēma,kad ieeju, piemēram, manos dokumentos es gribu paņemt un "izgriezt" failu man uzkarās tā mape kurā es esmu un neko nevar izdarīt Thank u ja palīdzēji man liekas, ka tas ir delj video failiem, kas ir taja mape un kurus tavs kompis nejedz atskanot. bet varbut kludos. man ari ta ir bijis. tas ir tapec, ka piepish pilnu datoru ar stulbam programam. reisntall windows palidz.. bet ne uz ilgu laiku, ja pastulbsd lietotajs! Beefs p.s. mr evil neko jedzigu nepaiteca. tici man! Edited May 9, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 man liekas, ka tas ir delj video failiem, kas ir taja mape un kurus tavs kompis nejedz atskanot. bet varbut kludos. man ari ta ir bijis. tas ir tapec, ka piepish pilnu datoru ar stulbam programam. reisntall windows palidz.. bet ne uz ilgu laiku, ja pastulbsd lietotajs! Beefs p.s. mr evil neko jedzigu nepaiteca. tici man! Nē nē .. video failus vinš atskaņo normāli, un piebāzts arī nekas nav !!! Nezinu, kas pa prob. varbūt pacentīšos kko padzēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Nē nē .. video failus vinš atskaņo normāli, un piebāzts arī nekas nav !!! Nezinu, kas pa prob. varbūt pacentīšos kko padzēst nu uzmet aci task managerim tad, kad vins iesprust. man liekas, ka jamais riktigi tev nems virtualo atminu. man liekas, tas ir tapec, ka mape ir kads fails (video), kuram windows aiz sava gudruma megina noteikt laiku un visu parejo situ, bet vina iebuvetais noteicejs uzkar exploreri. pointa pec - pamegini visus vido failus no ta foldera iemest mapite video. Pec tam paskaties, vai vel joprojam ilgi ver valja! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Diseiblo trumbinalus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 nu uzmet aci task managerim tad, kad vins iesprust. man liekas, ka jamais riktigi tev nems virtualo atminu. man liekas, tas ir tapec, ka mape ir kads fails (video), kuram windows aiz sava gudruma megina noteikt laiku un visu parejo situ, bet vina iebuvetais noteicejs uzkar exploreri. pointa pec - pamegini visus vido failus no ta foldera iemest mapite video. Pec tam paskaties, vai vel joprojam ilgi ver valja! Beefy Beefy Thanx mCāā man bija vnk samesti visi CS Mūviji 1 mapē un tāpēc arī negāja ieliku Video`s Mapē un viss iet thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts