DJ MUman Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Kur var šo versiju nokačāt (Mikrosofta webā prasa sākumā pārbaudi caur Windows Genuine šitu, bet man šo "ģēniju" nemaz negribas). DC++ jau skatījos, bet tur itkā nav. Caur Gugli meklējot, negribu sameklēt kādu ļevo DirectX, kurš beigās izrādītos vīruss. Ja nu kādam ir links, tad lūgums iepostot to šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 nokacaa kaadu jaunaaku speeli kurai liidz naak directx vai arii pameklee torentos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) vilko no mazaamiikstaa lapas un vajadzeetu buut iistajam direktais iksssss Edited May 6, 2007 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 Kaut gan tas neatrisināja manu problēmu saistībā ar Resident Evil 4, THX anyway Krč problēma - Ja kāds ir spēlējis RE4, tad sapratīs, par ko es runāju, ja nav - tad moš i nedaleks. Pats sākums - Leons ieiet mājā sākas muviks un problēma: Sākumā viss okej, rāda muviku.. tam param.. Tad pēkšņi muviks nozūd un atpakaļ spēles grafika, un sāk rādīt "tukšu gaisu" kaut gan muvikam vēl vajadzētu turpināties. Iekš D:\Games\Resident Evil 4\Movies muviks ir pilns, bet spēlē puse nozūd. Un tā ar visiem muvikiem.. WTF?? Kad spēlēju pie SR, viņam viss gāja norm. Kad viņš instalēja spēli, viņam vajadzēja arī to DirectX, kas bija .ISO failā. Es iedabūju to iekšā, šito, dabūju Videnei jaunākos draiverus, bet viss veltīgi.. (Video Karte: ATI Radeon 9600 Series | 256.0 Mb atmiņa - itkā vajadzētu vilkt) So.. any suggestions maybe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 kaa reiz aizvakar izgaaju rezidentu beidzot man uz radeon 9550 viss gaaja un nekaadu probleemu nebij, mosh kautkaadu ljevo versiju esi novilcis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Par to, ka RE4 ir normāls, to es zinu točn - man ir tas pats, kurš ir SR (sver ~3.10Gb) pie SR viņš iet un visi muviki arī štimmē. Btw es jau RE4 paspēju 2x pāriet jau pirms tam, kad biju topiku uztaisījis (Man vēl gribas arī pāriet redzot muvikus) Beigās dodas save, kuru tad, kad load, uzreiz esi pie merchanta, kurš tev piedāvā pistoli Matilda (Pluss - Capacity = 100 | Mīnuss - Burst Fire (ātri tērē ammo)) un piedāvā Infinite Rocket Launcher par 1'000'000 Ptas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Kādi ir video formāti vēl? Sākumā visi muviki Movies mapē ir .mpg formātā Es mainot tos uz .avi un .mpeg un .asf un .wmv dabūju, ka muvikam ne tikai 1/2 nerāda, bet visu. Mošk ir tāds formāts, kurā rādītu visu? EDIT: Ā un vēl viena sakarība - Kad muvikus skatos caur Media pleijeri, tad Media pleijerī viņi itkā beidzas (nu ķip tā strīpiņa apakšā), bet muviks tomēr turpinās. Spēlē muviks neturpinās, bet ir tas gļuks, par kuru es stāstīju augstāk. Edited May 7, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukcuk Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 man ar ta bija ar spelem, kuram vai nu mans video draiveris bija par vecu, vai pati videokarte par shvaku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now