bars Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Mani izmeta no gign ar shaadu pazinjojumu: LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] Pieeja liegta! LOGIN] Lietotais klans: GIGN LOGIN] Tavu pieeju shim klanam nav apstiprinaajis klana maasteris LOGIN] Meklee klana maasteri ieksh http://www.gign.lv/members zem klanu sadaljas LOGIN] ----------------------------------------------------------------- Smagu apjuku, reconnect saka to pashu, domaaju - bans, gljuks? Izraadaas man name nomainiijies uz "gign". Respektiivi, ja serveris var to izdariit, droshi vien kaut kas gljuko, dodu jums zinaat. Ja to dara klients... kaadaa jeegaa? Zveeru pie visa, kas man ir, ka ar roku nemainiiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Man ar tā ir gadijies... Tas nav gļuks! Latvijā tos sauc par adminiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Mani izmeta no gign ar shaadu pazinjojumu: LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] Pieeja liegta! LOGIN] Lietotais klans: GIGN LOGIN] Tavu pieeju shim klanam nav apstiprinaajis klana maasteris LOGIN] Meklee klana maasteri ieksh http://www.gign.lv/members zem klanu sadaljas LOGIN] ----------------------------------------------------------------- Smagu apjuku, reconnect saka to pashu, domaaju - bans, gljuks? Izraadaas man name nomainiijies uz "gign". Respektiivi, ja serveris var to izdariit, droshi vien kaut kas gljuko, dodu jums zinaat. Ja to dara klients... kaadaa jeegaa? Zveeru pie visa, kas man ir, ka ar roku nemainiiju. tas tagad populārs veids kā freefragus izmest, jo kick nestrādā a banu likt negribās. Vai nu tu kaut ko serverī savārīji un tevi šitā gribēja izmest, vai arī vienkārši bāzē stāvēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bars Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 Es ar rezultaatu apmeeram 4-68 divreiz peec kaartas noshaavu bloodlord. Pie tam, es arii veelaak pamaniiju, ka vinjsh citus taa "kicko". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now