Jump to content
GIGN Forum

Vai Kads Negrib?

Recommended Posts

Nu ta stelle tada es gribu piedavat kadam kam ir normals pc un var vismaz 15/7 uzturet normalu pub serveri!!

Bet noteikt tu gribesi pa samaksu bet varbut varam darit ta ka pienjemam klanaa ka vienigo svesinieku(busi liels iznjemums) un vel veba pilnu acc bet tas nau nekas liels bet tomer!!

Varbut kads tiesam velas!! mums uztureet serveri?

es jau pats turetu bet man pc ne tuvu nestav ne tuvu normalam serverim!!

Ari ar klanu pirkam bet tas neatmaksajas sava zinjaa!! tapec domajam kadam piedavat!

Zinu ka nau liels atalgojums bet varbut tomer!! (dievs pastaav) smiliez.de_2428.gif

Edited by Platinum

Nu ta stelle tada es gribu piedavat kadam kam ir normals pc un var vismaz 15/7 uzturet normalu pub serveri!!

Bet noteikt tu gribesi pa samaksu bet varbut varam darit ta ka pienjemam klanaa ka vienigo svesinieku(busi liels iznjemums) un vel veba pilnu acc bet tas nau nekas liels bet tomer!!

Varbut kads tiesam velas!!

es jau pats turetu bet man pc ne tuvu nestav ne tuvu normalam serverim!!

Ari ar klanu pirkam bet tas neatmaksajas sava zinjaa!! tapec domajam kadam piedavat!

Zinu ka nau liels atalgojums bet varbut tomer!! (dievs pastaav) smiliez.de_2428.gif

kads klans ? unsure.gif

es vareetu tureet tavu PUB serveri...

bet nez vai man ir tlks..

:/

stati kompim ir ljoti labi

nets paarsit kompi ( varbuut )

10MBiti /sec

...

izstasti kaads buutu tolks man... varbuut ka varam sadarboties...

aaaa un cik parasti ir cilveeku serverii...

ja nav 24/7 cilveeki... tjip dienu un nakti kaut vai pa divi bet nepaartraukti kaads serverii tad varbuut esmu ar mieru...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...