Platinum Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Nu ta stelle tada es gribu piedavat kadam kam ir normals pc un var vismaz 15/7 uzturet normalu pub serveri!! Bet noteikt tu gribesi pa samaksu bet varbut varam darit ta ka pienjemam klanaa ka vienigo svesinieku(busi liels iznjemums) un vel veba pilnu acc bet tas nau nekas liels bet tomer!! Varbut kads tiesam velas!! mums uztureet serveri? es jau pats turetu bet man pc ne tuvu nestav ne tuvu normalam serverim!! Ari ar klanu pirkam bet tas neatmaksajas sava zinjaa!! tapec domajam kadam piedavat! Zinu ka nau liels atalgojums bet varbut tomer!! (dievs pastaav) Edited May 4, 2007 by Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Nu ta stelle tada es gribu piedavat kadam kam ir normals pc un var vismaz 15/7 uzturet normalu pub serveri!! Bet noteikt tu gribesi pa samaksu bet varbut varam darit ta ka pienjemam klanaa ka vienigo svesinieku(busi liels iznjemums) un vel veba pilnu acc bet tas nau nekas liels bet tomer!! Varbut kads tiesam velas!! es jau pats turetu bet man pc ne tuvu nestav ne tuvu normalam serverim!! Ari ar klanu pirkam bet tas neatmaksajas sava zinjaa!! tapec domajam kadam piedavat! Zinu ka nau liels atalgojums bet varbut tomer!! (dievs pastaav) kads klans ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 KaN Noteikt nesi dzirdejis nau diezko populars bet boti toch nesam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pag, tu piedava turet vai tu prasi vai kads negrib turet? Itka tavis teiktais kad tavs pc nestav, attaisno to kad tu velies, lai kads tur, bet pirmais teiktums ir vel shaubigaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 nu kaoch es gribu lai musu klanam uztur serveri1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) web acc ? hmm a kas par web ? kada adrese gathera par tadu nesmu dzirdejis KAN Edited May 4, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 es vareetu tureet tavu PUB serveri... bet nez vai man ir tlks.. :/ stati kompim ir ljoti labi nets paarsit kompi ( varbuut ) 10MBiti /sec ... izstasti kaads buutu tolks man... varbuut ka varam sadarboties... aaaa un cik parasti ir cilveeku serverii... ja nav 24/7 cilveeki... tjip dienu un nakti kaut vai pa divi bet nepaartraukti kaads serverii tad varbuut esmu ar mieru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Piedāvāju pa 7 Ls mēnesī stabilu 24/7 CW serveri, stāv uz: dual core 2.8ghz un 2gb ram & 100mbit/sec interneta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 Nu sakuma tapat nebus tauta kamer visi iepazis serveri!! centisimies dabut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 njem no Killine Counter-strike cw serverus. vinji itkaa arii liek pub serverus par 7 ls. ljoti labi serveri.. pats jau 3 meeneshi izmantoju un nesuudzos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now