tankeris Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 3jaut. 1. kapec daziem adminiem ir tads gluks, ka max laiks, ko var likt, ir 600min. 2. kapec pec kada laika, lielaka dala banu ir uz vienu IP adresi? 3. ka var izveidot top10 aktivakos banotajus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 3jaut. 1. kapec daziem adminiem ir tads gluks, ka max laiks, ko var likt, ir 600min. 2. kapec pec kada laika, lielaka dala banu ir uz vienu IP adresi? 3. ka var izveidot top10 aktivakos banotajus? 1. uzliec pie admin flag n burtu 2. nez 3. mekle foruma aktivakie banotaji vai kka ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) 3 Kods priekš galvenā CSS /*-------------admintop---------------*/ #admintop { font-size: 10px; color: #204815; } #admintop td{ border: dotted; border-width: 1 0 0 0; padding-right: 20px; } #admintop th{ text-align: left; } Pats skripts <?php echo "<table id='admintop'> <tr> <th>Admins</th> <th>Bani</th> </tr>"; $con = mysql_connect("mysql_hosts","mysql_useris","mysql_parole"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("amxbans", $con); $result = mysql_query("SELECT count(*), admin_nick FROM amx_bans GROUP BY admin_nick ORDER BY count(*) DESC LIMIT 5"); // DESC LIMIT 5 noziimee, ka vinjsh paraadiis 5 aktiivaakos while($row = mysql_fetch_array($result)) { $admins = $row['admin_nick']; $skaits = $row['count(*)']; echo "<tr> <td>$admins</td> <td>$skaits</td> </tr>"; } mysql_close($con); ?> </table> Lai rādītu tos aktīvos adminus tev vajag amxbans Un tad to 1. kodu ieraksti index.php vai kādā citā *.php failā! un to 2. kodu ieraksti iekš *.css failā! Un vis, gatavs! Edited May 3, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Abas pirmās varētu atrisināt pārinstalējot amxbans Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 piem. ja es parinsteleju amxbans un uzlieku veco datubazi, tas lags neatkartosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) piem. ja es parinsteleju amxbans un uzlieku veco datubazi, tas lags neatkartosies? ssssssssssss......... [ LIELA NOPŪTA ]... Nezinu, am, pamēģini novilkt visu to amxbans mapi un www mapi tikai iemest + saglabā to configs failu, neatceros kāds bija.... Nuu, mēģini, bet... Tiešām nezinu... Nekas, dabūs no jauna banot mūsu mīļos čīterīšus, ja db nesaglabājās... Nu es nezinu tiešām... BTW - Tas skripts iet? Nēsmu pats mēģinājis... Edited May 3, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 nu tas viss ir mana drauga serverim. Kadu dienu aizbrauksu, izmeginasu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nevaig 4akareeties gar amxban Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 Idiots! Tas ka es maku uzinstelet amxbans, tas nenozime ka tu vari dirst bezjega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 ssssssssssss......... [ LIELA NOPŪTA ]... Nezinu, am, pamēģini novilkt visu to amxbans mapi un www mapi tikai iemest + saglabā to configs failu, neatceros kāds bija.... Nuu, mēģini, bet... Tiešām nezinu... Nekas, dabūs no jauna banot mūsu mīļos čīterīšus, ja db nesaglabājās... Nu es nezinu tiešām... BTW - Tas skripts iet? Nēsmu pats mēģinājis... neiet, iecheko pats vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesel22 Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Nja visjau butu labi bet ka to visu padari6anu var dabut weba ? nu tipa lai rada to paneli ps man ir php-fusion ? Tur tipa var add new panel vai ka ta es ta scripta saturu iekopeju tur ieksha nospiedu preview panel un vis ok bet kad ieeju sava weba parada tadu sudu "Table 'amxbans.fusion_user_groups' doesn't existTable 'amxbans.fusion_user_groups' doesn't exist" / kas jadara help ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 diesel22: Liec ar include funkciju... tankeri: Uz pirmo atbilde ir servera config failos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 Sen jau viss ir noskaidorts, tikai atkal kāds pamuļķis uzrok 4 mēnešus vecu topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now