Miezis Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Sveiki! Vai ir iespeja uz CS 1.6 ielikt piemeram 4 botus, kas visulaiku spele, un kad viens cilveks ienak serveri, viens bots tiek izmest? Un tad kad ienak 4 palyeri, botu vispar vairs nav! Vai ir iespeja sadi izdarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Jā, ie ir saucamie padboti..Te bus lins kur novilkt pad botus ar visu amx : te ir amx+padbot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) un ja es vinjus uzlikshu tad man visi addoni no jauna buus jaliek vai ari vis saglabasies? man vel jautajums... kaa tos botus pievienot speelee?.. Edited May 1, 2007 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 un ja es vinjus uzlikshu tad man visi addoni no jauna buus jaliek vai ari vis saglabasies? man vel jautajums... kaa tos botus pievienot speelee?.. bled meklē šito, tas n-tās reizes jau izrunāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts