Jump to content
GIGN Forum

E107

Recommended Posts

Šoreiz es tikai gribu noskaidrot galu galā par to tulkošanu! tātad kad es ieeju C>>apssev>>www>>e107languages>>English tālāk es apstājos jo tur parādās daudz php failu kas man ar viniem jādara nu lab es vinjus atveru ar notepad un tur iekshā ir kautkādi ķeburi! Es esmu neziņā!!! Palīdzat!!! smiliez.de_2477.gif

define("BANNERLAN_16", "Username: "); ?Username paraksti sava valoda

define("BANNERLAN_17", "PArolee: ");
define("BANNERLAN_18", "Turpinat");
define("BANNERLAN_19", "Please nter your client login and password to continue");
define("BANNERLAN_20", "Sorry, unable to find those details in the database. Please contact the site administrator for details.");
define("BANNERLAN_21", "Banners Statistics");
define("BANNERLAN_22", "Client");
define("BANNERLAN_23", "Banner ID");
define("BANNERLAN_24", "Clickthroughs");
define("BANNERLAN_25", "Click %");
define("BANNERLAN_26", "Impressions");
define("BANNERLAN_27", "Impressions Purchased");

jatulko tas kas ir pedinas un pec cipara.

Un jatulko ir katrs tas fails jo katra ir tekst no weba

Edited by Propeleritis

Ja gribi tulkot linkus, tad to dari administratora panelii, pie site links : tur blakus katram linkam var uzspiest edit. Ja gribi tulkot pluginus, piemeram, lai nav "log in, username, password" utt. tad ej C:\AppServ\www\e107_plugins ieej attieciiga plugina mape un language mapite to php failu tulko wink.gif

Ja gribi tulkot linkus, tad to dari administratora panelii, pie site links : tur blakus katram linkam var uzspiest edit. Ja gribi tulkot pluginus, piemeram, lai nav "log in, username, password" utt. tad ej C:\AppServ\www\e107_plugins ieej attieciiga plugina mape un language mapite to php failu tulko wink.gif

jaa bet ar tiem linkiem ir taa es nomainu nosaukumu un man paraadaas 404 not found kas pa lietu?

Hmm... Varbut tev truukst kaads fails no mapes e107_admin. Vai arii vareetu buut probleemas, ja tu lieto mozilla firefox ( vismaz man taa ir ar forumu. Spiezhot uz foruma linka caur mozillu, raada, ka taadas lapas nav smiliez.de_2469.gif )

Hmm... Varbut tev truukst kaads fails no mapes e107_admin. Vai arii vareetu buut probleemas, ja tu lieto mozilla firefox ( vismaz man taa ir ar forumu. Spiezhot uz foruma linka caur mozillu, raada, ka taadas lapas nav smiliez.de_2469.gif )

njaa man ir mozzilla un explorers jaapamegjina caur explorer

• 6 months later...

marens8 :superlol: :superlol:

nu kr4 es atveeru ar wordpad un tagad kautko jau var saprast un kas man tur jaatulko viss tas anglu teksts? Vai arī nosauciet tos failus un kurā vietā tur tās svarīgākās vietas jātulko nu lai varētu saprast pašus pamatus webā!!! huh.gif

un veel atraki kaadus 5-6meen vecu postu... norm norm..

*sor ka iespamoju... nevareeju nociesties XD*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...