Edgars2005 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 varetu izdomat kautkadu jaunu cs modu !! seit rakstat savas idejas kadu mod varetu uzstaisīt Mans mods! varetu uztaisit tadu modu kad katrs ir par sevim! varetu saut kuru gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Mans mods - Alkaholiķi Kā kādu nošauj, no monitora izkrīt aliņš.. Kur tādu nokačāt? plzplzplz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy48 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Mans mods - Alkaholiķi Kā kādu nošauj, no monitora izkrīt aliņš.. Kur tādu nokačāt? plzplzplz! Man ar tadu noderetu + gradigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 varetu izdomat kautkadu jaunu cs modu !! seit rakstat savas idejas kadu mod varetu uzstaisīt Mans mods! varetu uztaisit tadu modu kad katrs ir par sevim! varetu saut kuru gribi LOL! Tads jau ir CSDM tikai configos jaizmaina, lai var shaut ari savu team... un vispar shim topikam nav nekadas jeegas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 katrs par sevi - FFA (free for all) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 varetu izdomat kautkadu jaunu cs modu !! seit rakstat savas idejas kadu mod varetu uzstaisīt Mans mods! varetu uztaisit tadu modu kad katrs ir par sevim! varetu saut kuru gribi šim topikam būtu jāga, ja tu būtu pieteicies uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts