paukz7 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Tātad Varu derēt ka šeit kāds gribētu nopelnīt papildus pusdienu naudu, Piedāvāju: Tātad Meklēju vel 4cilvēkus kuri varētu darīt diezgan vienkāršu darbu katru dienu , tas būtu es maksāju 0.35ls par to ka jūs reģistrējāties vienā googles lapā un uz e-pastu 1-2darbadienu laikā saņemat kodu kuru jūs nododat tālāk man, Vajadzīgi dienā apmēram ~60 shie kodi no katra jums kas pieteiktos. Taatad ja uztaisat sev 60e-pastus katru dienu pieregistreejaties 60reizes no atskiriiga e-pasta un citiem datiem, tad juus nakosho 2darba dienu laikaa sanjemsiet 12ciparu kodu kuru juus nododat taalaak man un varat jau rēķināt ka 21ls ir jau jūsu kabatā , Maksāju ar Bankas pārskaitījumu uz jūsu kontu. Nedēļā kopā vajadzīgi ir ap ~300 kodi no katra tātad aptuveni 1000no jums visiem kopaa, Sūtat man PM lai uzzinaatu vairaak! Ja Tiks nošmaukts kaut par vienu kodu un iedrukaats kautkaads pashsacereets tad varat teikt ataa shim darbam jo paardodu taalaak shos kodus un negribu sliktu reputaaciju tikai deelj taa ka kods nav pareizs jo redz sagribeejies par 35sant vairaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 nu nu. Kas diez tā ir par lapu, kas maksā naudu par epastiem regotiem, bet ip nepiefiksē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paukz7 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Taa nav nekaada lapa kur man vajag tikai lai kaads registreetos registreeshanaas peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Taa nav nekaada lapa kur man vajag tikai lai kaads registreetos registreeshanaas peec Tad pasaki varbut ari web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 pasaki konkrēti tāmi, respektīvi maksimālo skaitu šo kodu cik tev vajag un cik tu esi spejīgs apmaksāt, un tuvākajā laikā to saņemsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Parak tizls darbs....Nedomaju ka bus daudzi kas to gribes darit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paukz7 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Visas vietas aizsistas jau Google adwords voucherus vajadzeeja man ,taads ir tas darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
paukz7 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 greEk- Tizls esi tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 nu nez... mož es varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Es ta sapratu ka jataisa man vel 60 e-pasta adreses un vajag visas pariet pec kada laika un parbaudiit ka nav atnacis kods , ja ir tad vajag parsuutit to tev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 aha vnk (bet prikolu nesaprotu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Piedalos, es tev varēšu krietni vairāk nekā 60 kodus sarušīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Piedalos, es tev varēšu krietni vairāk nekā 60 kodus sarušīt Idiots. Vari tērēt laiku, bet pectam viņš tew parādīs (finger) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Idiots. Vari tērēt laiku, bet pectam viņš tew parādīs (finger) Ev a ziniko? TU SMAGI SMIRDI! Vēl kkāda replika? SMIRDĒSI VĒL SMAGĀK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Visas vietas aizsistas jau iemācieties lasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts