blade Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Taatad, novilku filmu spanju valodaa(kuru protams absoluuti nesaprotu) un tai liidzi itka naaca anglju subtitri. Domaaju palaidiishu tos un skatishos filmu, bet nekaadiigi vinji netaisas radiities, esmu megjinaajis palaist gan caur media palyer classic, vlc, bsplayer, bet rezultats visur vienads - itkaa subtitri tiek ieladeeti bet vinji radiities netaisas. Varbuut kads mani var apgaismot var kapec tas taa notiek, un ko man darit lietas labaa. Varbut man tie plajeri nepareizi nokonfigureti vai kkas tamlidzigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Taatad, novilku filmu spanju valodaa(kuru protams absoluuti nesaprotu) un tai liidzi itka naaca anglju subtitri. Domaaju palaidiishu tos un skatishos filmu, bet nekaadiigi vinji netaisas radiities, esmu megjinaajis palaist gan caur media palyer classic, vlc, bsplayer, bet rezultats visur vienads - itkaa subtitri tiek ieladeeti bet vinji radiities netaisas. Varbuut kads mani var apgaismot var kapec tas taa notiek, un ko man darit lietas labaa. Varbut man tie plajeri nepareizi nokonfigureti vai kkas tamlidzigs. rīt paņemšu uz skolu spāņu valodas vārdnīcu BTW http://www.moviecodec.com/topics/910p1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Hmmm..... Vai nebuutu vnk nolaadeet anglju valodaa to filmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Var lokot, tomeer sadabuuju tos titrus, izradas ka vinjiem jabut vienaa mape ar to pashu filmas failu, un to savaa mulkja galva nevareju izdomat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts