Adik Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 mmm... no cs`a atpuu6oties esmu atradinaajies mazliet.. un neliekas vairs interesanti es veleetos paprasiit kkadu speeli lidziigu tekken tikai uz pc.. kura arii kaujas bet nevar nut terminatoram(shooters) ... vis tapat ka tekkena vai apmeeram ta... bet arii lai buutu laba kvalitaate un vis parejais.. ja gads zina luudzu iesakat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 nu gluzhi ka Tekkens gan nav , bet online vsmz ar peli var sisties , - Rakion Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ir vispār uz datora tekkens iznācis ? es zinu ka bija 3 bet kkas man tur negāja ja jā iedodiet trackeri kur noka4aat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ir vispār uz datora tekkens iznācis ? es zinu ka bija 3 bet kkas man tur negāja ja jā iedodiet trackeri kur noka4aat DogY= teken 3 = uz datora!!! Tev vaig no Dc++ nokachat tekken3 iso formaata failu. Sver apmeram 50-100mb..Tad tev vaig Play station emulatoru(un tad ieej vina ieksha atvert iso file un uzspied uz tekken3 ) Visa gudriba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 DogY= teken 3 = uz datora!!! Tev vaig no Dc++ nokachat tekken3 iso formaata failu. Sver apmeram 50-100mb..Tad tev vaig Play station emulatoru(un tad ieej vina ieksha atvert iso file un uzspied uz tekken3 ) Visa gudriba! un dators fig pavilks... protams ja tev ir uuberpro pc tad tev pox... Rakion zinu ... maybe veel kads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 mmm... no cs`a atpuu6oties esmu atradinaajies mazliet.. un neliekas vairs interesanti es veleetos paprasiit kkadu speeli lidziigu tekken tikai uz pc.. kura arii kaujas bet nevar nut terminatoram(shooters) ... vis tapat ka tekkena vai apmeeram ta... bet arii lai buutu laba kvalitaate un vis parejais.. ja gads zina luudzu iesakat.. Tev Deretu MuOnline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 1. rakion nav sūds.. vnk spēle nav tavā gaumē 2. par MU neizteikšos... 3. ir rfonline, interesantra spēle. laba grafika... 4. nav online. bet man pašam patīk. 2004 gada spēle "BloodRayne 2" Tīri inčīga spēlīte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 neee.. man vajag kko tadu ka tekken a ne online utt.. negribu skraidiit i sist monstrikus.. 4ista tas pats kas tekken vai ar mazu at6kiriibu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Mortal combat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) Mortal combat = labs, bet vins ir kaut kads nemaksligs,bezjedzigs,fight kura bez tolka kaut kas jadauza!!! Labak njem manu variantu!!!(proti..Tekken3+play station emul..okidoki...) Edited April 17, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 wow, mmorpg 15ls par diskiem (1 freee menesis), ja gribi extras ka tbc +25ls bija kkada test adrese isti neaceros parakajies www.wow-europe.com laba spele, domaju labaka rpg ever ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 (edited) ne pa maksu nevajag.. endij maybe tev tas viss ira? EDIT: aizdoma ka nepavilks.. tapat ka tekken5 ar emulatoru .. 30min gruziijas Edited April 17, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Uz PC nav neviens normāls Fighting geims. Ir tikai vecie, kas iznākuši pirms 2000. gada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now