macho Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Īstenībā, rastijs mani nedaudz piedirsa Galvenā ideja - mums vajag kādu(s), kas uztaisītu tutoriāļus kā taisīt savu cs mūviku. Kaut kā tā. Piesakieties šajā topikā un uzrakstiet par ko jūs attiecīgi varētu uztaisīt tutoriāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Īstenībā, rastijs mani nedaudz piedirsa Galvenā ideja - mums vajag kādu(s), kas uztaisītu tutoriāļus kā taisīt savu cs mūviku. Kaut kā tā. Piesakieties šajā topikā un uzrakstiet par ko jūs attiecīgi varētu uztaisīt tutoriāli. Es vareetu mo4iit turtoiljus iesaaceejiem, kaa pielikt sameeraa vienkaarshus efektus utt. P.S. Man pirms kaada laicinja bija ideja uzprasiit vai nevareetu shaadu sadulju pielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucy Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 El moerto, tad arī uztai kādu tutu.. plz.. es visp efektus nemaaku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theCr1me Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 es labprat uzinatu ...... kaa sauc tos effektus kurus liek klat cs movikiem un + ar kadu progu vinjus liek klat .... labprat uzinatu to !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 es labprat uzinatu ...... kaa sauc tos effektus kurus liek klat cs movikiem un + ar kadu progu vinjus liek klat .... labprat uzinatu to !! Jautājums ir izcili debils. Tas ir apmēram tāpat, kā jautāt "no kādiem produktiem gatavo ēdienu", jo, kā pats droši vien labi zini, ēdienu ir daudz un dažādi, un tos gatavo no visādām izejvielām, atkarībā no vajadzības. Manuprāt, vieni no noderīgākajiem, būtu raksti par to, kā labāk finālā video sagatavot un nokodēt - lai nav neglīts vai lai neaizņem sasodīti daudz vietas. Visādi efekti tur mazāk, tos jau pēc vajadzības var pielietot ar mazāku sajēgas daudzumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Nuu, pārsvarā reandera lielumu izsver tieši video kvalitāte un formāts, nevis effektu daudzums! Nau jegas tasiti ari tutus kuros parāda ka video celiņam pievienot textu, vai uztasīt fade in kādām attelam.... + domāju, ka daudzi tuti bus kopēti, tādēl iesaku jums uzmeikot wetmarku, lai tuti butu autentiski ar autoru. Pac esmu viena moviemakeru komandā kur esmu saveidojis daudzums tutus, un teishu ka tautai patīk tiešī viedo tuti un kur viss ir skaidri parādīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now