arnizs Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 cik no jums esoshiem sheit nodarbojas ar BMX braukaashanu??? es nedomaju tikai braukaat, bet arii visvisaadas fiichas veidot ar BMX.... vai tas ir forshi un ka jums tas patiiik???? wnk es tagad pameginaaju un man riktigi iepatikaas.... gribu zinat vai esmu vienigais kuram ar 1 reizi iepatikas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Netaisi tik debilu topika nosaukumu , vienigais kas pagaidam nak prata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted April 15, 2007 Author Report Share Posted April 15, 2007 a kas tev tieshi nepatiiik???? shis ir spams LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Spama sadaļa anv lai spamotu. Spama sadaļa ir tāpēc, lai tajā varētu ierakstīt to, kas neiderās citās sadaļās. Lasīt mācies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Kautko mēģinājis taisīt esmu, bet kautkā īpaši nesaista. Varbūt tāpēc, ka nav augstas rampas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 es ar bmx lekaju pa visadiem pauguriem vienreiz ta nopisos ka vairak negribu bmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 man stulbs sedeklis tapeec reti braukaaju .. dienu pabraukaasi nedeelu nesedeesi .. slinkums jaunu nopirkt... un uzskatu ka bmx bija liela kluda ... labak to naudu kkur citur buutu iesviedis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nu nesu meiginajis ar bmx , es esu vairak skeiters.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nu nesu meiginajis ar bmx , es esu vairak skeiters.... Labak uz skolu būtu gājis... Nu nesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 cik no jums esoshiem sheit nodarbojas ar BMX braukaashanu??? es nedomaju tikai braukaat, bet arii visvisaadas fiichas veidot ar BMX.... vai tas ir forshi un ka jums tas patiiik???? wnk es tagad pameginaaju un man riktigi iepatikaas.... gribu zinat vai esmu vienigais kuram ar 1 reizi iepatikas??? Es nodarbojos ar BMW braukāšanu un visādu fīču veidošanu. Man arī ar pirmo reizi iepatikās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now