LAVRx Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Escalade noteikti vajag meklēt ārpus LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Tā bija tāda mirkļā vājība un DE ir pavisam citi cipari šiem aparātiem, kas ir krietni ārpus budžeta. Šo jau paspēja nopārdot: http://www.ss.lv/msg...lade/gxhjo.html Īpašnieks, cik paspēju izsist cauri visiem informācijas avotiem, ir ļoti turīga persona. Sieva braukāja ar w221 pod S65, īsi pēc tam tika paņemts jaunais Range etc. Ja reālais nobraukums tad cena bija konča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 da jebal, remontēt pec tam šitos lūžņus, detaļas visas uz pasutijuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 K2 un vellapēdu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Ko Tu personīgi lieto ikdienā? ALU ! Šad tad brendiju/kojanku vai Rumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Ko Tu personīgi lieto ikdienā? Lūžņi tas bija tā tēlaini izsakoties. Es personigi pagaidām neko... bet ir pietiekami liela saprašana par un ap auto lietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Temdems tevi skoloja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Temdems tevi skoloja? Turpini tā darīt, posto katra topika sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Tom. neņem Eskalādi. Viss grab, izejamība nekāda, remonti kosmoss. Zinu pēc viena radinieka auto. Bija 3 eskalādes jo šis ir amerikānis. Vairs pēc mūsu ceļim viņš eskalādes negrib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 janem ir jeep široks, izejamiiba zaibis, iet ari zaibis, rij zaibis un ja par maz jaudas, un ir nauda, tad ir iespeja panemt jaudigaku versiju SRT, cenas arii zaibis viniem, meitenem pie justa ari patik. Domaju vairak argumentu nav vajadzibas. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 tikai pusasis suka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 game of thrones pirmā sērija bīja diezgan neinteresanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 game of thrones pirmā sērija bīja diezgan neinteresanta Nu bija jau gaidāma labāka, bet nu tā ir tikkaij pirmā sērija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 janem ir jeep široks, izejamiiba zaibis, iet ari zaibis, rij zaibis un ja par maz jaudas, un ir nauda, tad ir iespeja panemt jaudigaku versiju SRT, cenas arii zaibis viniem, meitenem pie justa ari patik. Domaju vairak argumentu nav vajadzibas. Šis ir svarīgākais kritērijs. Tom. klausi epixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 galvenais, ka izskatās un iet labi. pārējais pie dirsas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Nu bija jau gaidāma labāka, bet nu tā ir tikkaij pirmā sērija... Man patika tas moments, kur sīkā dabūja savu poniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 sudigi ir tas, ka vini tik ilgi taisija jauno sezonu, es pusi nemaz vairak neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 sudigi ir tas, ka vini tik ilgi taisija jauno sezonu, es pusi nemaz vairak neatceros Nu šitam es piekrītu, jo es atceros tikkaij spilgtākos momentu Un ja runājam par seriāliem Walking dead ari beidzās, kādas būtu prognozes uz jauno sezonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Interesants ir tas ķipa princis, kas ģērbts dzeltenajā halātā. Diez kuru no "Lannesteriem" paņems līdzi sev kapā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 šodien starp klasēm florbols bija un pie 2 klasēm spēlēju, vienā spēlē bez maiņām. Galvenais abas pēc kartas jāspēlē, tā nobesijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 it kaa tevi ar varu spieda, pats noteikti pieteicas un chiikst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whore Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 sudigi ir tas, ka vini tik ilgi taisija jauno sezonu, es pusi nemaz vairak neatceros Neviens jau tev neliedza pa to laiku 3. sezonu vēlreiz noskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 protams, bet skatoties atkartoti ta stulba sajuta ''o atceros, o atceros''..parnem zeme nosviesta laika sajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whore Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 https://www.youtube....h?v=38hnsgqf8O0 Tīri labs 3. sezonas kopsavilkums 25 minūtēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 it kaa tevi ar varu spieda, pats noteikti pieteicas un chiikst vispār jau mani paši pierakstīja un tad pēc pirmās spēles draugs paprasīja vai negribu pie viņiem uzspēlēt un piekritu. Un kur es čīkstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now