Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 You are what you eat ir tas ko saka īsā krāniņa staipītāji - bodybuilderi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 You are what you eat ir tas ko saka īsā krāniņa staipītāji - bodybuilderi They are chicken? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8SqTaE4-5a4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 (edited) Hmm, 30 EUR par maltīti smalkā restorānā īsti neierakstīsies. Personīgi man tā ir izklaide un atpūta. Hobijs, ja tā var teikt. Es jūtos krietni labāk restorānos, nevis Vecrīgas bāros. 36. līnija man nepatīk ar tipisko Jūrmalas krievu pārbāztību. Vakaros mēdz būt, ka tas nav smalks restorāns, bet gan iereibušu cilvēku bļaustīšanās vieta. Ēdiens labs, atzīstu. It sevišķi steiki. Labāk izvēlos kādu klasi zemāku restorānu, bet krietni patīkamāku - Orizzonte. Tas ir, ja mēs pašlaik tikai par Jūrmalu runājam. Jūrmalā vakarā nepatīk. Vasarā gan 36. man laikam visvairāk patīk. Vēl Lighthouse protams tīri tā neko. Paguglēju - biscuit ir slēgts? 0_o Edited February 7, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Nu var jau būt, nekad neesmu uz tādiem smalkajiem restorāniem staigājis, jo pats neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs... Šajā ziņā esmu pieticīgs, svarīgi, lai ir garšīgi... Ja uzliks dilli manam steikam, tas man neko nemainīs, bet makā gan Ja būtu lieki 500+ eināri tīri paikai katru mēnesi, var jau būt, ka ietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 paest vincenta taa pa skaisto var ar meitenem, first impression u know bet nu vienam darba laika tur iet pusdienas? hvz, taa vien liekas, ka daudzi to dara, jo tas ir stiligi nevis tiesam tur labi var paest. Zilaa govs ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Meitenes vispār nav jāved uz restorāniem, viņām jārāda klase pie plīts! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 (edited) Meitenes vispār nav jāved uz restorāniem, viņām jārāda klase pie plīts! Tu tā savai pasaki, varoni... Edited February 7, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Apskaidrošu kontekstu. Pieņemsim, ka sākotnējā iepazīšanās jau ir notikusi. Jūs satikāties kādā pasākumā, caur kopējiem draugiem vai iepazināties internetā. Principā pazīšanās ir ļoti attāla un skaidrs ir tikai tas, ka esat viens otram interesanti un vēlētos iepazīties tuvāk. Loģiski – jānorunā randiņš. Esmu pārliecināts visi zina, kas ir pirmais randiņš un pat nojauš kā tādā būtu jāuzvedas.Tomēr, lai būtu skaidra mana pamata ideja, vīrietis vienmēr uzņemas vadību. Tev ir pirmajam jāpiezvana, pašam jāpiedāvā satikties un, svarīgi, pašam jāizdomā, ko jūs darīsiet. Man grūti tam noticēt, taču joprojām nākas dzirdēt par gadījumiem, kad džeks iepazīstas ar meiteni un satiekoties prasa: „Kur tu gribētu aiziet?” Es saprotu demokrātija un pārējās muļķības, taču šis ir tabū, principā. Tiklīdz tu ko tādu esi atļāvies izspļaut, tu principā atdod meitenei savus riekstus smukā iesaiņojumā, respektīvi pie seksa netikt Vienmēr rezervē ir jābūt rezerves variantam, piemēram, reiz man bija randiņam sagatavots atraktīvs cienasts ar garneļu sendvičiem. Neiedziļināšos detaļās, taču pie savaldzināšanas tas ir izcils līdzeklis kā pārvest pazīšanos citā plaknē. Tiki meitenei ierodoties uzzināju, ka viņa pārtikā nelieto jūras veltes. Tas bija viens no pirmajiem randiņiem ar šo meiteni, tāpēc es to vienkārši vēl nebiju paspējis uzzināt. Takā tas bija pārsteigums, tad arī izzondēt par viņas gaumi nebija iespēja. Par laimi toreiz jau zināju “pilotu gudrību” un biju sagatavojis rezerves variantu, kas man ļāva saglabāt vēsu prātu un mierīgi pāriet pie alternatīvas. Varat nešaubīties tas uz viņu atstāja pat lielāku iespaidu kā, ja viss būtu izdevies kā plānots. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Man nav nekādu problēmu viņai to pateikt, esmu arī teicis, humora līmenī, protams. Tāpat savās mājās gatavoju es pats un viņai nemaz nav iespēju par to apvainoties, man viņa jauna, naiva maza meitenīte, kuru jāaudzina kā meitu P.s. Es tikai aizmirsu pateikt, ka atbildēju uz to, ko tu padomāji, bet rādīt klasi pie plīts nozīme pašam gatavot un rādīt sievietei kā tu to dari, nevis, ka viņai jāstāv pie plīts t.i. Garšīgi izcepot olas ar grauzdiņiem ir teju tādas pašas iespējas ievilkt gultā, kā aizvedot uz Vincentu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Ierosinu uztaisīt atsevišķu sieviešu sadaļu, kur Jūs varēsiet izpausties - stāsti par randiņiem,ēst gatavošanu, pozām, restorāniem, auto,uzvalkiem utt. WHO'S IN? Nominēju trīs moderus - Tom, Nightmare, b0ringu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 A peči jau mums te nav Nebūs kam pazīmēties... Vienīgā vāvere, kas te vēl apgrozījās, joprojām nav nokāpusi no kauna staba aka aizpagājušā gada gignparty Tā kā labāk būs palikt pie krāniņu staipīšanas šādā pašā veidā... P.s. Tev vispār pa mizu vajadzētu dot, dāļā te manu Nr. visādiem suteneriem ar meršiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 A peči jau mums te nav Nebūs kam pazīmēties... Vienīgā vāvere, kas te vēl apgrozījās, joprojām nav nokāpusi no kauna staba aka aizpagājušā gada gignparty Tā kā labāk būs palikt pie krāniņu staipīšanas šādā pašā veidā... Tu neesi gatavs padalīties ar TIPs for noobies? Piedāvāju izveidot forumu tieši JUMS! moderātori tikai Jūs, atsevišķa memberu grupa - Mīlas eksperti , forumu pārvadlat tikai Jūs(parastiem moderiem tur varas nav). Memberu grupai varēsiet iebalsot kādu tikai Jūs.. SOOO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Dalīties sucks. Tad jāsauc palīgā Miks!!! From a masturbator - to a master dater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Dalīties sucks. Tad jāsauc palīgā Miks!!! From a masturbator - to a master dater! Toms jau ir piekrīt, vajag vēl tavu atbalstu, esmu gatavs jau uzbliest memberu grupu un forumu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Go go go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Speciāli priekš mīlniekiem. http://www.youtube.com/watch?v=VBZMDpwqD5o 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Klau, to sadaļu pie reizes varētu izveidot tikai viņiem redzamu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Klau, to sadaļu pie reizes varētu izveidot tikai viņiem redzamu Iegāju, izlasīju, vairs neiešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Kada tirgus cena HTC One M7 32GB telefonam? Par kadu ciparu tadu varetu atdot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Jauns savi 400 euro ir. Atšķirībā kāda komplektācija un vai ir garantija. Lietots ar garantiju un visu pārējo par saviem 300 euro aizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Ierosinu uztaisīt atsevišķu sieviešu sadaļu, kur Jūs varēsiet izpausties - stāsti par randiņiem,ēst gatavošanu, pozām, restorāniem, auto,uzvalkiem utt. WHO'S IN? Nominēju trīs moderus - Tom, Nightmare, b0ringu jametaas pie radiaatora, jagazh gign valdiiba, jo acimredzams moderus dala ''draugiem'' Edited February 8, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Jauns savi 400 euro ir. Atšķirībā kāda komplektācija un vai ir garantija. Lietots ar garantiju un visu pārējo par saviem 300 euro aizies. Visparastaakaa, dokji, ladetajs, kabelis, tad uz 300 var rekjinaties, ka interese butu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 jametaas pie radiaatora, jagazh gign valdiiba, jo acimredzams moderus dala ''draugiem'' Korupcija valda visur Pagaidām sadaļa sevi labi pierāda, tagad zinam ka SR draudzeni ir pataisijis par biseksuāli, vēlāk uzzināsim kā to panākt Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 naktsmieriņ, man nepatīk tava attieksme pret kreiļiem "kad ar labo roku nepietiek" tu to nopietni, hitler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now