Nēģers Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Kā viņu sauc? http://www.bildites....tn1l9yks6o8.png http://www.imdb.com/name/nm0005175/ Bill Maher Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Tas laikam tāds liktenis tikt atlaistam pirms GIGN pasākumiem. Vasarā pirms GIGN tusa zaudēju darbu, un arī tagad pirms GIGN peintbola ir štatu samazināšana. Tiešām bēdīgi :/ Welcome to the club Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul- Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 esmu informātikā, atkal skola :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 mazie shakaalji pilns sabiedriskais transports! Taada sajuuta ka vecaaki ar mashiinaam dodas ielaas tikai tad kad siichi jaaved uz skolu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Kafija atdzisusi, un priekšā gara diena ar cerību, ka šodien sanāks parakstīt papīrus. Fakfak, kurš to būtu domājis, ka drīz, pavisam drīz apritēs gads kopš tā lielā notikuma ^^, Total Recall 2030 seriāls, starp citu, tiešām ir ok. Žēl tikai, ka beidzies. Tagad būs jāatceras vientuļās naktis, ko pavadīju ar Nikitu. Uhh, es pat neatceros, par ko Nikita ir, bet tā melodija vien liek gribēt skatīties to. Un vispār, mrrrmiaaauu >^.^< Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Atgādināji man par gandrīz atdzisušo kafiju.. Jātec papildināt bezbārdnieku rindas. Hell yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Kačišs Labrīt. Cik nu tas labs, kafija man nav, ņaudiens nāk un jāuzrušina biznesa plāns līdz plkstn. 14:00 un vēl jāpaspēj izstudēt vesela prezentācija vadības psiholoģijā, kuru es vēl neesmu redzējis Izaicinājums jau labs, bet ne šodienai... Eh, gan jau būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Mjā, tas gan ir draņķīgi, papildināt tās rindas. Nekas, kad man viss aizies, tad cilvēkiem būs darbs ^^, aha, aha! Es Tev labprāt palīdzētu Biplānā, ja vien pati nebūtu atdrāzusi to nesen, un tagad priecājos par to, ka nekas nav jādara. No otras puses, tāda bezdarbība liekas : D A CSā ņau neviena, līdz ar to jāiztiek vien ar dr.lv zoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Vēl līdz šij baltai dienai neesmu iemācījies zoli spēlēt. Sadface :S Laukā līst lietus un es neko negribu darīt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Brauc uz Rīgu, iemācīšu ā, nait, tagad visi tie ķeburi iegūst vislabāko izskatu ever ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Skan vilinoši! Varbūt ņemšu un aizbraukšu ar, labāku darīt tāpat te nav ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Tāpēč, ka es no ne čeburiem izkasīju print screenu un uztaisīju bildi Kā var nemācēt zoli? WTF? Katram latvietim ir jāmāk zoli spēlēt, šnabi dzert un dancāt labāk par lāci (ne jau tevi teddy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Kačis, smuks kačis. ^^, ok, jāķeras laikam pie tiem darbiem, ko galīgi negribīgi jāizdara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Sit mani nost, bet esmu mācīts neskaitāmas reizes - nevarēju es līdz galam saprast. Varbūt pie vainas zaļais pūķis vai brālis pālis, kas vienmēr bijis klāt, kad mani ir mācījiuši to zoli spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Lol, tikko vēl bija pusastoņi, visādi jaunuzlikti ķieģeļi uz Cēres ielas un ļoti miegaina braukšana, bet tagad jau ir pusvienpadsmit, pa kuru laiku tā laiks slīd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 skolā starpbrīdis, iesim ar janci skolas ēdnīcā pēc siera bulciņas un pēc tam aiz skolas parciņa pīpēt krūmos, lai pašvaldībene nesavāc par pīpēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Atceros tikai to, ja man ir kreiča dāma, tas es esmu pirmais čalis ciemā. Ja tev ir mazaas zoles kaartis, bet rokaas kreicene, tad tu esi peedeejais chalis ciemaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 So true. Nez, kā var nemācēt zoli. Tas taču ir tik awesome, kādu d-dienas vakaru izrauties uz kādu Bombardieri vai whatnot vietu, kur paspēlēt zoli un padzert alu "ar sen neredzētiem draugiem". Vispār ģeniāla doma, sen-sen nav rīkots zoles vakars, needs to do it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Vislabāk man patīk, kad tev ir pirmā roka, tu paņem zoli ar 4 dūžiem, kāds cits ar 4 dāmām brīnās, kāds tu muļķis iesi, tūlīt iekritīsi, visi 4 dūži vai vismaz 3 apiet ar Jelgavnieku un tu win ar kādiem 4 stiķiem un 61 vai bik, bik vairāk acīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 A vissliktāk ir kā man šorīt, es paņēmu zoli uz ņevažna, kuru roku, bet ar diviem dūžiem un pārējiem trupmjiem, tā nu sanāca, ka sīkie, maitas, vienam trīs vienas mastis, dūzis mans neapiet, otrajam trīs otras masts, kur man tas otrs dūzis, arī neapiet, un es pakāšu, bļin Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Vajag kontaktus sakarīgam instruktoram no Grosa (B kategorija), zajebala man trolejbuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Obligāti vajag grosa instruktoru? Manējais ir baigi kruts čalis, nu ok, vīrietis, viņš tiešām ļoti foršs un tā koini māca, pati mācījos Mustangā, viņš no Autoprieka cipa, bet var ņemt arī ne autoskolas instruktoru, vienīgi tad laikam ir jāliek braukšana vēl savā autoskolā. Bet labi instruktori labi maksā [: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Grosā man teorija pirms miljons gadiem nolikta, negribu/nav laiks vēlreiz klausīties. Skolas braukšanas eksāmens paļubomu jāliek. Uzzināšu vai var braukt ar citiem, tad padošu ziņu. Vairāk kā 15Ls/1,5h nemaksāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nā, viņš ņem , ja nemaldos, 10 ls/1,5h. Bļin, vajadzētu man arī iet par instruktori strādāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Visas teorijas hueorijas gadījumā nestrādā tikai gadu kopš iestāšanās autoskolā? Nebija tā, ka paejot gadam tā jāiet no nulles atkal? Nezinu kāpēc nāk atmiņā tāda lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now