GooD`MeN Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Tūlīt jau mēnesis bez smēķa... Gūdmen, nedēļa bez alkohola? Challenge accepted? Neder, man nedelja....JO 6dien man ballīte ar 7l šmigas Jautājums ir tāds vai es rītā noturēšos neiedzert neko, jo brīvs,un vnm kad man ir brīvs es pixāju alēnu un spēlēju CS`ku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 patīk, kad gūdmens baksta savus pļēgursapņus, tad vienm. norāda, cik litri šmigas būs katrā iedzeršanas/piedzeršanās reizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) Tas ir nepieciešams tikai un vienīgi vēlākai veselības restavrācijai. Mazums neatcerēsies kas un kā bija. A te hops - forumā ieej un viss ir skaidrs A huļi bezdarbniekam laba dzīve. Sēžu pediķīrā un kapāju konjaku no paša rīta... Tad iešu iekapāšu steiku un iešu gulēt. Edited October 24, 2012 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) atceries, ka tie naudas parskaitijumi meedz beigties jee, jauns pieduriens Edited October 24, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Auksts ALUUUUUUUUUUZZZZZZ.... 3pilnas dienas tomēr neizturēju....ORGAZZZZZZZMMMMMMS....Huļi man virtuvē netīra "bļoda" pzdc nepagaja 5min ka alus pudele un chipshu paka tuksha :( tiik iiss priecinsh bija vien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Bāc 20 minūtes līdz "Viking lotto" , kāds nezin kur pārraida lotereju tiešraidē? Gribās redzēt kā nosauc manus laimīgos ciparus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Taisies izcelt 7miļakus!? Jeb nu cik tur tas uzkrājuma fonds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Varbūt kāds var ieteikt labu autoskolu? vandos jau 2 dienas, nevaru izlemt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) This one goes from Mustangs as well. Nezinu, cik sūdīga, man pasniedzēja bija fantastiska sieviete ar bumbām, man patika. Edited October 24, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 nezinu kur tu raavi ka MUSTANGS slikts! Es arii ieteiktu mustangu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 nē, nē.. vajag nākamo burtu alfabētā mustangā ar pats iepriekš liku, bet tur man vēlamajai kategorijai reāli hujovi laiki, tik pa brīvdienām man tas neder Varbūt sakomunicēt ar viņiem, varbūt k-kad drīz a būs citi laiki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Kādu kategoriju gribi? C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Kādu kategoriju gribi? C? agha. lai var piedzērušos Benčiku piekabē vizināt no ballītes, lai nesmird salonā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Es kaut kur padzirdēju, ka tagad nav jābraukā 1 gads, lai pēctam liktu CE kategoriju, tipa to varot darīt uzreiz? Un paziņa iet, ja nemaldos, tad Credo to C kategoriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Vajag gadu. Drauks tikko nok'artoja C un saka ka gadu lidz vilcejm vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 draugs nevis drauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 draugs nevis drauks Nezini ko iedirst- PIEPISIES PIR ORFOGRAFIJAS!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 diršu pa tēmu takā nemuldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ja nav ko rakstīt, tad bļeģ ejiet lasīt grāmatas. Katrā lapā ir max 2 lasāmi posti, no kura 1 ir sakarīgs. Pašiem patīk ar to visu aizdirst? ^^^^^ Arī šāda tipa posti ir dēļ tādiem stulbumiem, bet vai tiešām ir tik grūti savā ikdienas virtuālajā vidē izturēties un rakstīt pietiekami normālas lietas, lai tās arī būtu vērts izlasīt? Karš par ortogrāfiju un karš pret ortogrāfiskajiem idiotiem jau sen ir apjausts kā bezjēdzīgs. Kas nerubī un negrib saprast, tas nesapratīs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Murdziņ, čill the fuck out Nākamnedēļ uztaisam krāsas balli? Sakrāsojam viens otru un ejam sīčiem ņemt nost konfektes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Brown, ja tiešām nevari saturēties pie tik niecīgām lietām, būs jāizbauda atvaļinājuma/ vārnas prieki. drusku jāatslābst ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Es baigi nevaru aizrauties, varbūt 4dienas vakarā vienīgi, es brīvdienās laižu mājās. Skatīsimies "The Last Mimzy" atkal? es jau esmu sailgojies pēc Mimzijas... Tad jau tiekamies. Sabīdi, plz, man kārtīgu kanabinolu, peseli atdošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Brown, ja tiešām nevari saturēties pie tik niecīgām lietām, būs jāizbauda atvaļinājuma/ vārnas prieki. drusku jāatslābst ir.. AIZVER MUTI! vaitad es kautko pateicu ne tādu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Es baigi nevaru aizrauties, varbūt 4dienas vakarā vienīgi, es brīvdienās laižu mājās. Skatīsimies "The Last Mimzy" atkal? es jau esmu sailgojies pēc Mimzijas... Tad jau tiekamies. Sabīdi, plz, man kārtīgu kanabinolu, peseli atdošu mēs jau Mimziju toreiz neskatījāmies mēs tik rēcām par to ka arī Tev viņa ir datorā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 mēs jau Mimziju toreiz neskatījāmies mēs tik rēcām par to ka arī Tev viņa ir datorā. Lol, tad jau laikam es toreiz viņu atkal noskatījos savā galvā Pārāk gara saruna pie tā bija, lai izsekotu līdz tam, kas notika fonā Žēl, ka 31. Oktobris nav kāda 7diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now