SuperRembo Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Runajot par zilniekiem ko nesen tvnet ixlasiju. Ar ko atskiras sertificets zilnieks no nesertificeta? Jo teica pie otriem neiet jo krapnieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Runajot par zilniekiem ko nesen tvnet ixlasiju. Ar ko atskiras sertificets zilnieks no nesertificeta? Jo teica pie otriem neiet jo krapnieki :lol: Kādus gadus 6 nebiju ielogojies gign forumā... ieraugu SR postu un saprotu,ka nekas pa šiem gadiem nav mainijies, Sveicu Jūs visus 8, martā. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Kāds betotājs zin vai http://prntscr.com/6e82m4 tādus ir iespēja dabūt atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Pastāsti sīkāk, lai var kaut ko saprast.. http://prntscr.com/6e82m4 tādus ir iespēja dabūt atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Runajot par zilniekiem ko nesen tvnet ixlasiju. Ar ko atskiras sertificets zilnieks no nesertificeta? Jo teica pie otriem neiet jo krapnieki Varbūt sertificēts no nesertificēta zīlnieka atšķiras ar to, ka sertificēts maksā nodokļus valstij un izsit čeku? Kā tev liekas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Pēc vinnētā beta mēģināju atgūt itemus, beidzās tas laiks un pazuda viss treids ar itemiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ja neesi apstiprinājis trade, tad ītemiem nevajadzētu nekur pazust. Kaut vai trade offera laiks ir beidzies. Raksti supportam, lai viņi skatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 tak itemiem jaābūt vēljoprojam loungā. Es piemēram šitā visu laiku drotoju un skatos, kāds items nāk ārā nametage/uzlīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 tak itemiem jaābūt vēljoprojam loungā. Es piemēram šitā visu laiku drotoju un skatos, kāds items nāk ārā nametage/uzlīmes. Lai tik nesanāk šādi http://steamcommunity.com/groups/csgolounge/discussions/8/35222218678231600/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Iespējams tagad sāk to fixot šādi, lai nečakarē botus. Kamēr viens ir izvēlīgs, tikmēr otrs nevar uzbetot uz spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 omg stulbā dzīve :s forumā tik daudz topiki bijuši kur varēju iespamot kaut kādu random hujņu, bet nē.. nākamnedēļ visas brīvdienas sēdēšu pie datora un gaidīšu jaunus topikus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 es itemus drotoju, betus lieku un visu pārējo daru rīta stundās, kad retu reizi amerikāņi vēl pa loungu ņemās. Nekad nav problēmas ar botiem, rindām, iesaldēšanu vai ko. Tagad tiesa neesmu tā darījis, jo veiksmīgi esmu papisis visu pēdējā laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Sveicināti, kurš ir kārtojis C kategoriju, cik ir aptuvenās izmaksas kopējo ciparu man vajadzētu zināt !? Saprotu, ka autoskolās cipari mainās, bet aptuveni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 kurš te ir abižojis kaut kādus septiņklasniekus pēdējā laikā? visu laiku sarodās ļoti īpaši bērni ar problēmam saprast noteikumus un drazo forumā, cumshot okej skaidrs kas tas pa fruktu, tagad csgo arī spamo kaut kāds aunu bars. Vai tā ir vienkārši jaunā CS paaudze? Parasti ir viens līdz divi šitādi darbas brīnumi pēdējā laikā nereali daudz, idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Pavasara trakums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Tataaam, meklēju jaunas alus baudīšanas vietas Rīgas centrā. Anyone, ieteikumi? Patīk Ala (nu jau vairs ne tik ļoti), Alus celle, kādreizējais ALEhouse, Bombardier Bar, tīri ok liekas arī Bārs Brālis, TAKĀ un Valmiermuižā arī ir ok. Kas vēl varētu patikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) pie valmiermuizas ir labietis, pats neesmu bijis, bet atsaauksmes esmu dzirdejis labas maddn, jauna paaudze vienkarsi ir debila. Edited March 11, 2015 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 pie valmiermuizas ir labietis, pats neesmu bijis, bet atsaauksmes esmu dzirdejis labas maddn, jauna paaudze vienkarsi ir debila. labietis ir super, daudz alus sķirņu kas ražoti uz vietas un nav pieejamI citūr, man garšoja un atmosfēra super, TUR NAV KRIEVU Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 labietis ir super, daudz alus sķirņu kas ražoti uz vietas un nav pieejamI citūr, man garšoja un atmosfēra super, TUR NAV KRIEVU Apbēdināšu tevi. Es tur apgrozos dažreiz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Tu esi Eirokrievs, neskaitās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Mūs vēl klasificē, izrādās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Nu man krievi dalās 3 grupās - 1. Krievijas krievi - parastie 2. Pidarkrievi - kategoriski noliedz piederību Latvijai, nerubī un nerunā latviski 3. Eirokrievi - Dzīvo un ciena Latviju Latvijā, ar prieku runā latviski. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Ā, jā, tur arī esmu bijusi, tur arī tīri labi patīk =s Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 kāds var ieteikt kādu ceļojumu aģentūru, kantori,ar kuru paši ir braukuši un ir ļoti apmierināti? neskaitot impro,uz eiropas valstīm piem itāliju, franciju, u,t,t negribas pašam plānot braucienu, gribas lai visu ar karoti šoreiz iebāž mutē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Sakas kartejie labiekartosanas darbi prieksh GIGN 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now