Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kafija atdzisusi, un priekšā gara diena ar cerību, ka šodien sanāks parakstīt papīrus.

Fakfak, kurš to būtu domājis, ka drīz, pavisam drīz apritēs gads kopš tā lielā notikuma ^^,

Total Recall 2030 seriāls, starp citu, tiešām ir ok. Žēl tikai, ka beidzies. Tagad būs jāatceras vientuļās naktis, ko pavadīju ar Nikitu. Uhh, es pat neatceros, par ko Nikita ir, bet tā melodija vien liek gribēt skatīties to.

Un vispār, mrrrmiaaauu >^.^<

Link to comment
Share on other sites

kso-1352102267-U7537.png

Kačišs

Labrīt. Cik nu tas labs, kafija man nav, ņaudiens nāk un jāuzrušina biznesa plāns līdz plkstn. 14:00 un vēl jāpaspēj izstudēt vesela prezentācija vadības psiholoģijā, kuru es vēl neesmu redzējis :D Izaicinājums jau labs, bet ne šodienai... Eh, gan jau būs labi.

Link to comment
Share on other sites

Mjā, tas gan ir draņķīgi, papildināt tās rindas. Nekas, kad man viss aizies, tad cilvēkiem būs darbs ^^, aha, aha!

Es Tev labprāt palīdzētu Biplānā, ja vien pati nebūtu atdrāzusi to nesen, un tagad priecājos par to, ka nekas nav jādara. No otras puses, tāda bezdarbība liekas : D A CSā ņau neviena, līdz ar to jāiztiek vien ar dr.lv zoli :D

Link to comment
Share on other sites

So true. :D

Nez, kā var nemācēt zoli. Tas taču ir tik awesome, kādu d-dienas vakaru izrauties uz kādu Bombardieri vai whatnot vietu, kur paspēlēt zoli un padzert alu "ar sen neredzētiem draugiem". Vispār ģeniāla doma, sen-sen nav rīkots zoles vakars, needs to do it.

Link to comment
Share on other sites

A vissliktāk ir kā man šorīt, es paņēmu zoli uz ņevažna, kuru roku, bet ar diviem dūžiem un pārējiem trupmjiem, tā nu sanāca, ka sīkie, maitas, vienam trīs vienas mastis, dūzis mans neapiet, otrajam trīs otras masts, kur man tas otrs dūzis, arī neapiet, un es pakāšu, bļin :D

Link to comment
Share on other sites

Obligāti vajag grosa instruktoru? Manējais ir baigi kruts čalis, nu ok, vīrietis, viņš tiešām ļoti foršs un tā koini māca, pati mācījos Mustangā, viņš no Autoprieka cipa, bet var ņemt arī ne autoskolas instruktoru, vienīgi tad laikam ir jāliek braukšana vēl savā autoskolā. Bet labi instruktori labi maksā [:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...