Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Labrīt. Vakar netīšām nācās preJaungada svinības, tagad manās vēnās rit tīrs alkohols un makā svilpo vējš. Šodien laikam pa mierīgo ar vecākiem un māsas ģimeni.

Gribēju tikai novēlēt Laimīgu jauno gadu, veiksmi karjerā, daudz naudas, prieka, veselības turpmākajā gadā un gados. Priekā.

Link to comment
Share on other sites

bļa. man slikti.

Dzirkstošais un pāris glāzītes degvīna un šodien nekādu galvas sāpju. Salūts gan varēja būt mazliet labāks Liepājā. Likās, ka pagājušo gad tie entie tūkstoši, kas izpirsti gaisā, mazliet foršāk izskatījās un ilgāk ar laikam bija. + vēl pāris minūtes nokavējās tas salūts, bet nekas. Meitenes sabučotas, izdancinātas, piedzirdītas ar dzirkstošo un laiks labi pavadīts. Kā gadu iesāk, tā gads paies. Man vismaz nesākās ar poxu :P

Vidaks labam garīgam:

http://www.smaidam.lv/movie-487

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Labakais saluts ko esmu redzejis :) Jauna Teika, 9 stavs un redzi visu salutu, kas ir purchika, plavniekos, centra un pardaugava. AWESOME. Diemzel Jaunais gads iesacis ar pohu, bet nu ir jauns gads, jaunas apnemsanas un daudz laika merku realizesanai. :)

Laimigu un panakumiem pilnu jums so gadu! Cheers!

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Strādāju. Saņēmu ļoti patīkamas žēlastības dāvanas no kolēģiem par to, ko jāstrādā svētkos. Šodien gribētu atlaist, bet drīz eksāmeni.

Nevarēju novēlēt, bet izdarīšu to tagad. Prieku, mīlestību, laimi un veselību. Pārējo, ja ļoti gribēs, nopirks par naudu. Turās, kungi un dāmas! :)

Link to comment
Share on other sites

Laimiigu jauno gadu....Esmu sevi pazaudeejis, un driiiz pazaudeeshos pavisam...Jaunais gads sanaca ne taads kaadu vinju varetu veeletos...Ar pardzivojumiem...Aij da nejau ka kaadus nomirtu vai taa,bet aij....Nez it kaa 10:00 no riitaa kad gaaju guleet meigjinaaju sev iestaasti kaa beidzot neesmu cukaa , bet pamostoties 2tajaa datumaaa sapratu ka juutos pec d1rsas un ka atkal esmu aizleejies...Aij sanaca salekshanaas starp saveejiem, kas viss vairak besiii...Bet nu lab ir viss kas labi beidzas...Vardu sakot esmu vilies jaunaa gada iesakumaaa..Darbs ariii apnicis...Gribas kaut kur aizlidot taalu taalu prom un kaut kur pasedeet uz kaadas klints malas ar kasti alus un padomaat pa dziivi...Shodien secinaju ka vispar esmu noeedies, nodzeeries, ka pat iiisti kurpes nevaru aizshnoreet kur nu vel kaut ko smagaaku padariiit... Aij lab ... Par jau sheit tak nerunaa... Tagad Cs griezhu, bet izradaas peles rullitis ir kaput...Nestradaaa vairs last used weapon...Aij nekas...Tas jau toch siiikums...Shodien darbaa 7;00 maz vai bija jabuuut, kad parasti tikai 9:00 , lab jaiet padzert teeju un chucheet...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...