smogs Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 C`mon, šogad izskatās, ka būšu smagi iegrābies ar ziemas riepām...saliku visas četras jaunas, bet tik un tā ar vecajiem sūdiem, ar kurām nobraucu 2sezonas saķere ir/bija daudz labāka Jautājums gign gudrajiem prātiem: kurš no portatīvajiem ir labāks: http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/dell_inspiron_n5520/12443904/ http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_aspire_v3-571/14019234/ CPU vienādi, rams man nekrata, bet jautājums par video karti - testos it kā 7670M ir uzrādīta kā jaudīgāka, bet cik daudz ietekmē tas, ka 630M ir 2GB ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Es jau njemtu acer'u.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Nez, es ņemtu dēli.+/- vienādi un man tomēr liekas ka dēlis labāks pēc vārda. ja dēlis būtu dārgāks, tad gan nē. tāk, turpinu plostot.. nav ko. ir tik sasodīti daudz alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Pusdzīvajam jābrauc pie manis ar aliem vakardienas tekila šodien jebal kā iekapā pa veselību Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Kur jūs rāvāt tos alēnus pa 10sant? Biju spices Spiritwainos, tur nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 vakar vakarā iemeta iekš FB viņi akciju: Kvalitatīvs spāņu alus "Ambar Especial", kas iecienīts un augsti novērtēts Skandināvijā, tagad arī pie mums Spirits&Wine veikalos par super cenu - 0,10Ls/0.25l* *minimālais pirkums 1 kaste (24 pud.) - 2.40Ls šodien domāju viss ir izpārdot, jo pa šo cenu gāja viens konteiners. vakar nenožīdojos un aizpirdu pakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ko tu agrāk nepateici? Es jau šodien nevaru braukt pie stūres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 faak tas ir vienigais veikals kur shaadu gardumu nopirkt?:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 tas ir psc, lulu pa dvacāru, nu huļi jādzer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 uuun viss turpinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Man taads jautaajums. Teiksim esmu paradaa smscreditam es varu izbraukt no valsts? jeb mani lidostaa panjems par to prieksha ka man nav atmaksats krediits? vnk draugs suuta biljeti! bet neesmu drosh par to kreditku, Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Man taads jautaajums. Teiksim esmu paradaa smscreditam es varu izbraukt no valsts? jeb mani lidostaa panjems par to prieksha ka man nav atmaksats krediits? vnk draugs suuta biljeti! bet neesmu drosh par to kreditku, Nekas nebūs... Bet kredītu nevarēt atdot... GENIUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 da es vinju pagarinu nav tagad lieki 200ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 cik sezonas ir iznākušas troņu spēlēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 cik zinu, pagaidām 2 un trešā sāksies nākošā gada aprīlī, laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 nu tad otrā aizvelkās cerams šonakt noskatīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 izeju laukaa dzivnieki kauc "pilnmeeness" Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Izeju laukaa,nekas nekauc,laikam mana gala dzivniekiem piejaat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 ņā, bija balīte.. dzīvoklis psc.. menti ar laikam naktī bija.. psc.. nu neko, turpinam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 good for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 -Govori paroļ +Rīgas pašvaldības policija, atveriet durvis. -Pašol nahuj, paroļ ne vernij... True story 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 a kam negadās es nevēru vaļā durvis un pateicu, ka mamma nav mājās un nevienu nezināmu iekšā nelaižu tas a viss, aizbrauca buss prom.. kaimiņi gan šodien uz mani šķībi skatās, teica ka tā nevar turpināt.. neko nezinu.. turpinām tieši tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Es savus 18 kad svineeju.. vispar 5dienu atverto durvju dienas pie manis. atsleega uzlausta jo papisu atsleegu. ap kadiem 30, 40 cilveekiem 5dienas no vietas muzons uz pilno.. 1dienas riits pienaak atbrauc juriste "kaada sakaraa" un mani izsauca uz tiesu no diviem padjezdiem 19suudziibas par mani nekas samaksaaju shtraafen un viss kartiibaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Uh, jā 18ās dzimmenes svinības man arī ir iespiedušās atmiņās Tikkai nākamajā rītā pēc draugu teiktā sametās kauns, ka aizejot uz toaleti, Esmu aizmidzis uz poda, kad jau esmu nokārtojies, bet bikses atpakaļ nēesmu uzvilcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Paņēmu to 10santīmu alu. Nu, neko, ir dzerams, priekš 20 santīmiem puslitrā ir pavisam dzerams, katrā ziņā labāks par vietējo cēsinieku ir atzīstams. Lai gan ikdienā ko tādu parasti nedzertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now