ashais13 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Man soriit nospraaga suns!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tiko no Rigas parbraucu!Shodien jaiet iesviinet savu ritdienas varda dienu Jihaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Jihaaaaaa! kā tad tevi sauc? man arī rīt vārdadiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Da riiitaaa var buut tikai 2varianti Mans ir tas kuraaa vairak burtu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Esmu roja un peldos jura tik kaifigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tev tiktiešām ir forša loģika, ja meitene kura Tev patīk ir kopā ar kādu citu cilvēku, kurš, varbūt, tikai Tev nepatīk , tad tas automātiski meiteni pataisa par duru ? ofcourse ka nevar.. bet slikta noskanojuma viskautkas var izsprukt isti negribot to.. katram ta ir bijis ... ai vse zabei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 katram ta ir bijis ... ai vse zabei.. Going emo ? aHuEaHuE .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pjanka pjanka pjanka....Svinam Arturus Svinu savu varda dienu Metaxus vien dzeram....Laikam reala manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 es gribeeju rakstiit ka esmu emocionaals.. bet pectam padomaaju ka padomaas ka esmu EMO bet nee tas nav priek6 manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Diena saakas tagat....edu aabolu..., Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 njaa.... Gatavojos doties brīvdienās... Vakarā omei jāmāca rīkoties ar datoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 šodien uznāca kaut kāda jocīga vēlēšanās - gribas paskriet. nu ko, daudz nedomāju, paķeru playeri un sāku skriet no zolitūdes pa veloceliņu uz priekšu. sākumā domāju paksriešu tā mierīgi mazliet pāris kilometriņus, tiku līdz babītei, domāju, ka jāpaskrien vēl mazliet tālāk, tad vēl mazliet, tad tiku līdz Priedainei un beigu beigās pieskrēju klāt pie Lielupes, iemērcu roku ūdenī, sapratu, ka ūdens silts, bet nekas līdzi nav un maucu atpakaļ uz mājām. rezumē skrēju 1h 40min un noskrēju apmēram 20km. tīri solīdi, ne? mazliet jāpatrenējās un, kad rīgā kāds maratons, moš jāpamēģina noskriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Mana versija par r&r postu šodien uznāca kaut kāda jocīga vēlēšanās - gribas iedzert. nu ko, daudz nedomāju, paķeru naudu un sāku skriet no pur4ika pa veloceliņu uz priekšu. sākumā domāju panemshu tā mierīgi, mazliet pāris alinjus, tiku līdz veikalam, domāju, ka janem vēl mazliet vairaak, tad vēl mazliet, tad tiku līdz shjabim un beigu beigās piebeidzu klāt viksiju arii, iemērcu roku toaletes podaa, sapratu, ka ūdens silts, bet toaletes papira līdzi nav. Maucu snjabi atpakaļ uz ... rezumē dzeru 26h 40min un izdzeru apmēram 20 l alus. tīri solīdi, ne? smile.gif mazliet jāpatrenējās un, kad rīgā kāds litrobols, moš jāpamēģina nodzert. rolleyes.gif Kaut kaa taa Edited June 18, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 šodien uznāca kaut kāda jocīga vēlēšanās - gribas iedzert. nu ko, daudz nedomāju, paķeru naudu un sāku skriet no pur4ika pa veloceliņu uz priekšu. sākumā domāju panemshu tā mierīgi, mazliet pāris alinjus, tiku līdz veikalam, domāju, ka janem vēl mazliet vairaak, tad vēl mazliet, tad tiku līdz shjabim un beigu beigās piebeidzu klāt viksiju arii, iemērcu roku toaletes podaa, sapratu, ka ūdens silts, bet toaletes papira līdzi nav. Maucu snjabi atpakaļ uz ... rezumē dzeru 26h 40min un izdzeru apmēram 20 l alus. tīri solīdi, ne? smile.gif mazliet jāpatrenējās un, kad rīgā kāds litrobols, moš jāpamēģina nodzert. rolleyes.gif Kaut kaa taa Muahahahah, kā ierēcu. Btw, pats tikko no slimnīcas - beidzot. Doma itkā ir iet pakapāt CS'u. Laikam jāaizstaigā līdz ledusskapim, jāuztaisa kas rijams un jāuzrauj CS'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 mazliet jāpatrenējās un, kad rīgā kāds maratons, moš jāpamēģina noskriet. Forest Gump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Hmm shodien parpeldeju daugavu kartejo reizi, sajuta laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Sodien visu dienu nospeleju Cs. Galigi nebija ko darit. Cs nebiju spelejis kadu menesi, tagad dods gulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Heh pūlkstens 3:00 pa nakti, bet es te vārtos pa gūltu un skatos dokumentālo filmu par Bermudas trijstūri... Teikšu, vissnotaļ interesanta. Kad noskatīšos šito, skatīšos dokumentālo filmu par nākotnes ieročiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Pieceelos shon no rita un izradfijaas ka gulu uz griidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Sodien piecelos, galva bija tur kur jabut kajam ! Wps abloms bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ehh, rīt jāaizbrauc uz Rīgu un jāmēģina piedzerties, redzēs, vai sanāks. Sūdīgi, ka 23. jāstrādā, labi, ka tikai līdz 14. žēl, ka pa jāņiem nekas labs nav ieplānots, sliktākajā gadījumā būs vien jāpavada vakars ar veco paaudzi. Pienvedēja Piedzīvojumi - Jel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Man iet labi es tagat seezu un rakstu. riit brauksu straadaat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Otra diena pec kartas kad 3 nakti seit kautko rakstu. Pec jaaniem jasak stradat. Lab jaiet japaleka Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 jau emsu izdomajis janju nakts planus , paslaik darit nav ko .. ka gaidit liigo .. sezu majas eju uz upi slaistos , gaidu wai mani akseptes darba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 NOOBS man janiem taadi plaani !!!! Psc 5 dienas tusins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now