GooD`MeN Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Shitais aparats rukaa Un skatos ka pat banu neesmu noravis Cool!~tenks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 Shitais aparats rukaa Un skatos ka pat banu neesmu noravis Cool!~tenks! rukaa kaadaa zinjaa skataas profilus vai suuta veestules? tev uzaicinaat draugu draugus straadaaja? tagad ir vairaak draugu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Pirms kaada pailga laika arii vienu fakeru palaidu, izbanoja mani uz dienu Anyway, piekriitu tiem, kas tos fakerus uzskata par bezjeedziigiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 Pirms kaada pailga laika arii vienu fakeru palaidu, izbanoja mani uz dienu Anyway, piekriitu tiem, kas tos fakerus uzskata par bezjeedziigiem kaa jusu nesaprotat ka nedriixt ar fakeri suutiit veestules tas jau sen ir atkosts bet protams ja ar fake vai kaada paziistamaa profila gribi noreklameet kko tad go on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 kaa jusu nesaprotat ka nedriixt ar fakeri suutiit veestules tas jau sen ir atkosts bet protams ja ar fake vai kaada paziistamaa profila gribi noreklameet kko tad go on... Cik atceros, vispirms es ar vinju apskatiiju tur n-tos profilus, tad izdomaaju, ka vajag paspamot suutot veestules. Peec minuutes bans uz diennakti p.s. Noveelu jums laimiigu draugiem.lv draateeshanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 rukaa kaadaa zinjaa skataas profilus vai suuta veestules? tev uzaicinaat draugu draugus straadaaja? tagad ir vairaak draugu? Vestules+Profils rukaa,bet uzaicinat ONLINE DRAUGU draugus,neviens neuzaicinas bet nekas,man to nemaz nevajag,bet taa viss ir chiki piki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now