nbe Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Labdien. Gribētu pamēģināt uztaisīt CZ serveri, bet nemāku uzlikt amx. It kā ņēmu no cs servera pamācības, bet vai man der tas pats fails => Counter-Strike Addon vai arī vajag citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 varu pateikt es bisu tasa servera pirmais speletajs ip pectam ieposto Vis ir jadara tiesi tapat ka cs 1.6 ja maki cs 1.6 serv taisit tad nebus nekadu problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Labdien. Gribētu pamēģināt uztaisīt CZ serveri, bet nemāku uzlikt amx. It kā ņēmu no cs servera pamācības, bet vai man der tas pats fails => Counter-Strike Addon vai arī vajag citu? vajadzētu derēt tam pašam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex1 Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 atsūti man pēc tam kad būs gatavs ip PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbe Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 nu tā it kā serveri izdevās palaist, derēja tie cs faili, bet vispār amx nācās no oriģinālās lapas vilkt nevis kur bija pamācībā rādīts. tagad tik jasaliek fw un vēl šis tas šito var taisīt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts