SchWarZ ;) Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Atceros kau kad loti loti sen vai tikai sen bija apspriest seit par ruteri, ja ir aizmirsta parole utt. Un tad kau kas neceros kurs bija atradis kau kadu adresi kur bija kau kada parole kas it ka dereja visiem ruteriem jeb nu kau ka taa(ka saburos savos teikumos). Ja nu kads aceras vai zina so saitu varetu iemest linku.. (izmekleju visu so sadalu neatradu vairs par so te temu neko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nebija "1234" vai tu doma par to paroli ko pats taisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 nebija "1234" vai tu doma par to paroli ko pats taisi? wtf!? Es domaju par to paroli lai tiktu sava ruteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Nu cik es gudrs esmu. Atkal jav pats visu atradu ko vaidzeja, sodien 2 posts ar jautajumu, pirms tam visu izmeginu, bet kad iepostoju, pec tam, visu atrodu labzzz.. var slegt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now