ModeratO Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Man jau galva sap no web :superlol:kaa var sataisiit savu Webu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Tu esi debīls ? Bernība smagi kriti ? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Nu blaa es nesu debils Stradaju 3 dienas pats bet peksni pakaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nu blaa es nesu debils Stradaju 3 dienas pats bet peksni pakaros "nesu" Tas bija jāsaprot ka tu pārnesa debīlismu ? Seko tai pamacībai , kuru iedevu iepriekšēja topika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 she njem! wis kass wajadzigs normala webam + video pamaciba [ lamers ] CLICK HERE 10000x Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Iekš gign foruma ir divas pamācības, šī un šī. Ņem viņas palīgā vai meklē citas pamācības citās vietās. Un tā kā tu neuzdevi konkrētas problēmas jautājumu un izskatās, kad arī neuzdosi, tādēļ veru ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts