akec Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Lieta tāda, ka es vairs nevaru nekur piekonnektēties. Ne skype ne mirc serveriem. Vienīgais ko es varu darīt tagad no interneta ir sēdēt interneta adresēs.. Bet man nestrādā piekonnektēšanās tiem skype, mirc u.c. Tā jau bija vakar visu dienu. Es jau zvanīju bezmaksas tam palīdzības dienestam. Man teica, ka problēma ir programmā. Kā var būt problēma, ja neko tur neesmu aizticis. Vienkārši pēkšņi vairs nekonnektē klāt. Arī iekš Control Panel -> Network Connections -> Disable tai ikonai un rāda, ka problēma ar konnektēšanos.. Tā noteikti ir interneta vaina.. Kāds nezin ko darīt? Es arī iekš run -> cmd -> ipconfig /release & ipconfig /renew izmēģināju visu.. Arī atvienoju modemu no sistēmas uz pailgu laiku.. Varbūt agrāk kādam ir bijusi šāda problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 1) firewallis 2) liiks antiviiruss 3) vienkarshi pilnda dirsa ar viirusiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 (edited) 1) firewallis 2) liiks antiviiruss 3) vienkarshi pilnda dirsa ar viirusiem Laikam, ka 3. punkta.. Par vīrusiem neiedomājos, ka viņi varētu būt pie vainas.. Nu ko. Tad es tulīt savam pc "Format C". Neatkarīgi no tā - man tāpat pērk drīz jaunu. Var lock topic.. Thx worm. P.S. Uzfilmēsu format c filmiņu par savu pc tulītās. EDIT: psycho paspēji laikā iepostot. Nu man antivīruss jau nav kādu laiciņu. Pie vainas noteikti vīrusi, jo zinu, ka man viņi datorā ļoti daudz. Edited April 6, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Varbūt agrāk kādam ir bijusi šāda problēma? man. kr4 paskaties antivīrusā, kuras progas tas atļauj piekonektēties netam. Edited April 6, 2007 by psycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts