Jump to content
GIGN Forum

Internet Connection!

akec
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka es vairs nevaru nekur piekonnektēties. Ne skype ne mirc serveriem. Vienīgais ko es varu darīt tagad no interneta ir sēdēt interneta adresēs.. Bet man nestrādā piekonnektēšanās tiem skype, mirc u.c. Tā jau bija vakar visu dienu. Es jau zvanīju bezmaksas tam palīdzības dienestam. Man teica, ka problēma ir programmā. Kā var būt problēma, ja neko tur neesmu aizticis. Vienkārši pēkšņi vairs nekonnektē klāt. Arī iekš Control Panel -> Network Connections -> Disable tai ikonai un rāda, ka problēma ar konnektēšanos.. Tā noteikti ir interneta vaina.. Kāds nezin ko darīt? Es arī iekš run -> cmd -> ipconfig /release & ipconfig /renew izmēģināju visu.. Arī atvienoju modemu no sistēmas uz pailgu laiku.. Varbūt agrāk kādam ir bijusi šāda problēma?

1) firewallis

2) liiks antiviiruss

3) vienkarshi pilnda dirsa ar viirusiem

Laikam, ka 3. punkta.. Par vīrusiem neiedomājos, ka viņi varētu būt pie vainas.. Nu ko. Tad es tulīt savam pc "Format C". wink.gif Neatkarīgi no tā - man tāpat pērk drīz jaunu. Var lock topic..

Thx worm.

P.S. Uzfilmēsu format c filmiņu par savu pc tulītās. smile.gif

EDIT: psycho paspēji laikā iepostot. biggrin.gif Nu man antivīruss jau nav kādu laiciņu. Pie vainas noteikti vīrusi, jo zinu, ka man viņi datorā ļoti daudz.

Edited by akec

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...