duckfish00 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Sveiki! Var ludz kads palidzet man dabut DVD recorder! Man NERO nejiet.. kkas saplisis! vajag kkadu citu! Ja kads zin kadu citu programu ludz iedodiet Nosaukumu un Linku! Ludz! Gaidishu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Sveiki! Var ludz kads palidzet man dabut DVD recorder! Man NERO nejiet.. kkas saplisis! vajag kkadu citu! Ja kads zin kadu citu programu ludz iedodiet Nosaukumu un Linku! Ludz! Gaidishu! Netaisi dubultpostus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Piedod... Ja nevar palidzet nekrāj postuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 nu nēēsi aizdomājies, ka šo lietu tu vari atrast trackeros, vai dc++ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Ne neeesmmu! Man vajag programu.. un es nez kadu!... jautaju pec palidziibas! Var kads iedoot linku kur var novillkt DVD reckoredr! (Inņemot NERO ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 clone DVD normāls pats kadreiz izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 ja es nemaldos kaut kādu laiku es izmantoju tādu Aurora dvd recorder, un es vinju vilku no trackeriem! Protams ja es pareizi atceros! Katrā ziņa download.com arī var pamēģināt ieraxti dvd recorder un tad ganjau vinsh atradīs iespējamos variantus! Bet tomēr pamēģini novilkt nero 7 premium, man liekas vis ērtākā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Lab Tnx viisiem tiem kas kko piedāvāj! Pameiģināšu! Bet kā jau teicu Nero Man nejiet! Bet Tnx visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 DVD Decrypter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now