SaP13r!S Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tātad esmu piebeidzis savu pirmo karti centos izmantot visiem patikamo ''dd'' texturas cerams ka jums patiks Te var dabūt MP5 , scout , mac10 Indoors - warehouse ( vismaz kaut cik mēģinaju pa tadu pataisiit Te gan nau nekadu seecrets bet veelaak es shai kartei uzlikshu kaadu updeitu *Vell rigtigi nesmu iemacijies uztaisiit trepes bet kad juus saksiet spelet trepes buut tieshi jums pretii pie paaukstinajuma un tur buus scout Esiet diezgan bargi lai es varētu macities no savām klūdām SCREENI ir jau ar visu mapi kopaa ( just download ) I hope you will like it! http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=34209&ext=ZIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tātad esmu piebeidzis savu pirmo karti centos izmantot visiem patikamo ''dd'' texturas cerams ka jums patiks Te var dabūt MP5 , scout , mac10 Indoors - warehouse ( vismaz kaut cik mēģinaju pa tadu pataisiit Te gan nau nekadu seecrets bet veelaak es shai kartei uzlikshu kaadu updeitu *Vell rigtigi nesmu iemacijies uztaisiit trepes bet kad juus saksiet spelet trepes buut tieshi jums pretii pie paaukstinajuma un tur buus scout Esiet diezgan bargi lai es varētu macities no savām klūdām SCREENI ir jau ar visu mapi kopaa ( just download ) I hope you will like it! http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=34209&ext=ZIP C00l! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) mape.....smird! es nezkāpēc varu savākt visas bruņuvestes pēc kārtas! grīdas tekstūra ĻOTI spilgta (varbūt pie vainas apgaismojums! ) un trepes tiešām nevar redzēt! tas arī viss! Edited April 2, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Nu jā es zinu ka var savākt visas bruņas ( katram spawnam viena arrmor ) apgaismojumu es vispaar neesmu ielicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Nu jā es zinu ka var savākt visas bruņas ( katram spawnam viena arrmor ) apgaismojumu es vispaar neesmu ielicis nu vecīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) ... 2/10 Texuras smi** grizti no kasteem... sienas ar... game play 0/1000 vairaak par 2vs2 nevar norm uzspeleet... taa vispaar texturas smird... prieksh pirmas mapes es gaidiiju ko lielaaku... izskataas ka pa 15min uz aatro uztaisiits. vareeji jau pacensties. Un nav ko lieliities "mana 1 mape" neceri sagaidiit "briinishkjiiga, nekad neko tik skaistu neesmu redzeejis".... p.s. nenosaucu visas lietas... slinkums rakstiit. Veel vismaz pustindu buutu jaaraksta... Edited April 2, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 briesmiga karte! Kaut kads tizlums visas sienas no kastem (nu labi pienemsim, ka esam cartoonaa) Nelogiski saplist objekti (metala objekti saplist stikla lauskaas) Un vispar karte 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Tв jau man bija mвcibu pirmв karte lasiju pamвcоbu un uztaisiju un tur bija domвta pвrpildоta noliktava tur tikai koka kaste saplоsa stikla lauskaas Textєas ir juusu milla dust texturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Un nav ko lieliities "mana 1 mape" neceri sagaidiit "briinishkjiiga, nekad neko tik skaistu neesmu redzejis.... Es nelielos Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 skriinus luudzu, man slinkums vilkt un skatiities + tev dereetu izlasit pinned topikus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Kas tev grūti novilkt 3 mb? ( visi skriini ir ko paa ar mapi ) Es paslaik pielaboju karti *--> Kāds nevar pateikt kā var zemē sienā griestos uztasiiit caurumu? Edited April 2, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Clipping tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Clipping tool Jā bet kā es kad izmantoju kliping tools vinns uzreiz man pus kartes griidu sienu griestus bargriez Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 es joprojām nesaprotu, kā var virsmas VIDŪ ar clipping tol izgriezt kautko? pasakiet, kas jādara? līdzšim tikai ar carve taisīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) panjem kluci panjem kliping tool novelc paar kluci uzspied uz kliping tool pogas, kammer abas puses ir ar baltaam sviitraam un spied enter velc sviitru un spied enter, velc sviitru un spied enter un velc sviitru un spied enter. panjem klucim kaadu dalju(ja vaig vidu, tad vidu) un izdzees. galvenais ka abaas pusees ir baltas sviitras Edited April 2, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 panjem kluci panjem kliping tool novelc paar kluci uzspied uz kliping tool pogas, kammer abas puses ir ar baltaam sviitraam un spied enter velc sviitru un spied enter, velc sviitru un spied enter un velc sviitru un spied enter. panjem klucim kaadu dalju(ja vaig vidu, tad vidu) un izdzees. galvenais ka abaas pusees ir baltas sviitras OMG ty man sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tātad esmu piebeidzis savu pirmo karti centos izmantot visiem patikamo ''dd'' texturas cerams ka jums patiks Tas, tas ir vienkārši, neaprakstāmi SMIRDĪGI. Visi remeiki, visas mapes ar dustīgajām un pārējām labi zināmajām textūrām smird... Kas nevar paši kko izdomāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tas, tas ir vienkārši, neaprakstāmi SMIRDĪGI. Visi remeiki, visas mapes ar dustīgajām un pārējām labi zināmajām textūrām smird... Kas nevar paši kko izdomāt? gluzi manas domas... Kaut gan nav jau viegli pasam texturas taisiit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Es tagat negribu savas texturas taisiit es pirmo karti uztraisju un juus jau gribat lai es taisu jaunas textūras tagat es biki pielaboshu savu karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tur nav ko labot, taisi jaunu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Bet es gribu pabeikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) Taks, 0/10 ir jaaliek uz zemes ARMOURY_ENTITY nevis ITEM_KEVLAR jo vini respawnojas, taapat kaa tu uzliktu piem WEAPON_DEAGLE uz zemes. tekstuuras sux. Kluchi, bik noclipoti kluchi. Taks tava karte sastaav no: item_kevlar, diezgan daudz 1 lielas istabas. 2 sienas priekshaa komandu startiem. 2 vai vairaak kastes. 1 nesaprotams veidojums mapes centraa 1 MP5 (baigi daudz) un tada WAD faila DE_DUST.WAD NAV! man bij janem un janokopa cs_dust.wad kaa de_dust.wad, tavas kljuudas deelj. MAINU SAVU VEERTEEJUMU: -2/10 EDIT MAINU SAVU VEERTEEJUMU (atkal): -3/10 jo: shitas nevar buut taisiits pa 15min. jebkursh var uztaisiit pa 10min (omg aatruma rekords?!?) daudz labaaku! Edited April 3, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Blaviens mans b2 shitai kartei pazuda biju uztaisijis papildus cellu un vienu sudigu ''easter egg'' un dazzus fixus Common vaitad karte bija patieshamtik slikta ? Edited April 4, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Blaviens mans b2 shitai kartei pazuda biju uztaisijis papildus cellu un vienu sudigu ''easter egg'' un dazzus fixus Common vaitad karte bija patieshamtik slikta ? Jaa. Bet vismaz shitaa karte butuu labaaka nekaa stulba istaba, kurai griidas tekstuura ir SKY, kura ir pilna ar PC bremzeejoshiem, FPS nogalinoshiem, shausmiigi sarezhgiitiem prefabiem. Taisi jaunu karti, ja jaunaa nevienam nepatiks - neiesaku vairaak taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Jaa. Bet vismaz shitaa karte butuu labaaka nekaa stulba istaba, kurai griidas tekstuura ir SKY, kura ir pilna ar PC bremzeejoshiem, FPS nogalinoshiem, shausmiigi sarezhgiitiem prefabiem. Taisi jaunu karti, ja jaunaa nevienam nepatiks - neiesaku vairaak taisiit Mana griidas textuura nebija sky prefabi ar diezvai tur bija un ja nesanaaks man vienalga turpinashu taisiit kartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now