Feik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 kaadu laiku lietoju jetaudio! patika, bet paargaaju uz veco labo winampu, pie kaa arii tagad pieturos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 endij, kāpēc gan man tas būtu jādara, ja man ir pleijeris, kas ir divreiz ērtāks, ātrāks, orģinālāks ? Nezinu...neko nevar zinat kas var notikt ar to jetAUDIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 slow hands , taksh nebruuc shim uzreiz virsuu ar - daunjiem utt . Lai gan mums pashsaprotami jautaajumi , vinjam kas jauns - jo vecums taads . ne ! piedod, es taa vairs nedariishu... 3 5 |< |_ 4 |_| 5 0 5 |> 1 3 5 |\/| 4 5 4 |2 \/\/ 1 |\| 4 |\/| |> |_| !!!!!!!!11111111 es klausos dziesmas ar winampu!!!!!!!!!!1111111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 winamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 winamp bet ne jaunaaku par 2.97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Nujā, es, kā visi, arī agrāk mūziku klausījos ar winampu, lai arī citreiz viņš kārās. Tagad lietoju foobar (bet nejau tāpēc, ka winamp kārās), jo var lieliski izveidot vairākas playlistes, kuras ir pārskatāmas un no viena playlista var uz citu playlistu pārsūtīt dziesmas. Tādējādi var piemēram izveidot savu izlasi, un kad skan kāda dziesma, kura ļoti iet pie sirds, tūlīt pat pārsūtīt uz izlasi . Vēl ir tāda jauka fīča kā transparency ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now