Sparrowing Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Es vēlejos tautieši jums pajautāt ... Kādu auto lai paņem līdz 4000 Euro ? Nepiedāvat Calibru , Vectru , Krč opeļiem Nē . Ladam u.c Ubeerražotājus arī nevajag. Un būtu ideāli ja pateiktu arī kāpēc... Edited March 30, 2007 by Sparrowing Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 njem Audi a4,a6 ljoti laba mashina ma jau patiiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 njem Audi a4,a6 ljoti laba mashina ma jau patiiik Audi A4 Man nepatīk Virsbūve , a6 bikinj par dārgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 varbut nav gudri, bet par normalu naudu var dabuut.. audi 80, ja dabu tadu mazlietotu tad vispar ir ok man vispar bija labs tutorialis (latviski) ka izveleties lietotu masinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Skyline Audi A3, A6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 cmon tauta aktīvak Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Varbūt no sākuma pastāsti, kāds virsbūves tips Tev patīk, kādai piedziņai jābūt, kādas ekstras gribi, par kādu mašīnu ar kuru esi braucis un bija baigi forši(ērti, viegli utt), jo savādāk izskatās, ka šitas ir tāds SR tipa topiks(tipa baigi iepirkties sataisījos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 moby , tāpēc arī saku lai man iesaka mašinu. Lai pastasta kautko , es pameklēšu vel kautko netā . Nevaru tā spriest , protams ja būtu vairāk naudas sen jau būtu kādu STieni nopircis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 ko Tev te ieteiks? ej uz placci, paņem testa braucienu un skaties. un pastāv tāda lieta kā burnout.lv , bet tādiem kā Tu viņi diez vai spēs palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Da ņem to, kas patīk un miers tāpat te neko jaunu neuzzināsi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts