Namainais Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Tātad es uztaisīju savu serveri un mana IP rādās šāda-10.20.0:27015. Tad izsecināju, kad tā ir LAN adrese, bet iekš target jau uzrakstīju sv_lan Kāpēc tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Tātad es uztaisīju savu serveri un mana IP rādās šāda-10.20.0:27015. Tad izsecināju, kad tā ir LAN adrese, bet iekš target jau uzrakstīju sv_lan Kāpēc tā? nu un, ka viņa tur rādās, bet caur reālo ip mēģināji tikt iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Rūterī forwardo portus uz savu kompi un būs ok. Dod visiem ārējo IP. Pieņemu, ka Tev nav ne mazākās nojausmas kā to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 da man ar kkas lidzigs ka nevar piekonekteties... agrak vareja, tas bija latvija, tagad esmu iirija un gribu serevri, bet man laikam ir 2 ip adreses un uz abam nevar konekteties... kas tas varetu but? ir kads gudrs cilveks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now