bloodguy Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Sakiet man luduz vai kads zin kadu saarhivetu majaslapas piem lidzigu wos.lv ka tur ielikt saitu un tam kuram labak ir tas auksha un par kodiem tos ari ka var ierastit... 2 jaut kads tiesham nezin ka saucas ta lieta gign.lv kur ir serveru saraksts man labak gribetos veco.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Kaut kāds nesakarīgs vārdu savirknējums. Tu būtu izcils sirreālisma autors. Pamēģini uzrakstīt tā, lai es, idiots, arī saprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 es gribu uztaisit tadu majslpau ka wos.lv saprotamak? un 2 gribu uztaisit tadu servera listu ka ieprieksejais gign servera lists... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 uzpied wos.lv source cik atceros no ta laika kad taisisju web tad es sita speru kodinus bet nejau visus vareja dabut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 tas neko nedos tur ir lerums skriptu noteikti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 bloodguy said: tas neko nedos tur ir lerums skriptu noteikti.. ko tu jautā, ja tev pašam ir skaidrs, ka tu pie viņiem netiksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 HoLLow_LiFe said: ko tu jautā, ja tev pašam ir skaidrs, ka tu pie viņiem netiksi? Viņš drošvien grib lai kāds uztaisa scriptus viņa vietā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nope es prasu vai ir nevis lai kads uztaisa vai ir jus laikam domajat ka visi ir egoisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now