cash Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 newarat uztaisiit de_mafia ljoti liidziigu dust2 tikai sienas bruunaakas uz sienaam vecie iero4i... vopshem ja juus to varat esat kruti un atsuutat uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 TU ESI LOX`S !! admiņi, plz nomainiet viņam niku. man ir kauns, ka tādam daunim ir gandrīz tāds pats niks kā man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 ES ESMU LOX`S !! admiņi, plz nomainiet viņam niku. man ir kauns, ka tādam daunim ir gandrīz tāds pats niks kā man. tu lohs esi es neesmu shpikojis un es to jau sen esmu izdomaajis dolbajob P.S. iemaacies raxtiit krievs taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) tu lohs esi es neesmu shpikojis un es to jau sen esmu izdomaajis dolbajob P.S. iemaacies raxtiit krievs taads man pohuj cik sen tu esi izdomājis savu niku. forumā es pieregojos pirms tevis. pats iemācies rakstīt! labāk būtu iemācījies izveidot normālu topiku un saprast, ka visu dzīve uz sudraba paplātes nedabūt. kāda jēga kādam taisīt tev karti? vairāk nekko nerakstīšu, tas jau būtu zem mana goda dirsties ar tevi. Edited March 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Flame war! Vareetu jau palamaaties vel, bet dereetu takaa Lock This Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts