Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

nu tas ir taads stulbs jautaajums... bet nu neapsmejiet mani.. neesmu taada smadzene..

vnk jautaajums...

kaa var uztaisiit, neznu, STEAM ACCOUNT SERVERI, lai es vareetu visiem paardot steam.. kkas liidziigs kaa gamers.lv.. kas man jaadara?.. varbuut kkur ir pamaaciiba?

phahahahahahahahahahah...

Parskaiti man uz kontu vienu faifinju, un dabusi steam acc.. ar visam spelem, + emulatoriem, varesi reguleet kadas speles gribesi u.tt ja esi ar mieru tad PM man, bet tikai un vienigi, par lietu, nevis "Eu pasaki ka tur dabut" ka visu sarunasim ar monney, tad visu izstastishu wink.gif GL

es vnk gribeetu saprast... kaa gamers.lv var paardot steam?..

Kas tur, ko nesaprast. Viņu rīcībā ir vairāki steam cs diski ar visiem steam acc un viņi tos pārdod tāpat kā jebkurā veikalā. Varbūt par lielāku samaksu - neiznu, bet pārdod. Un? Kur ir kas nesaprotams?

Kas tur, ko nesaprast. Viņu rīcībā ir vairāki steam cs diski ar visiem steam acc un viņi tos pārdod tāpat kā jebkurā veikalā. Varbūt par lielāku samaksu - neiznu, bet pārdod. Un? Kur ir kas nesaprotams?

aaaaaaaaa..

ta man janopeerk 20 counter-strike diski ar steam un es vareeshu vinjus pardot?

smiliez.de_2125.gif

Nu jā, uz priekšu, tikai padomā vai tev tas būs tik izdevīgi, jo viņi nemaz nav tik lēti..

Un vai tev ir tik daudz pazīstamo, vai arī tu esi kaut kādā veidā pazīstams, ka varēsi pārdot 20 STEAM ACC..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...