MeGaPiiLe Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Kā var noņemt Cheating-Death Vnk lai citiem nevajag iet lādēt.. es izdzēsu cddeath.dll.. un kurā confifgā aktivizēts tas Cddeath jo es nevaru ieslēgt serveri jo paradas uzraksts: Host_Error: Couldn't get DLL API from .\cstrike\addons\cdeath\cdmod.dll! Kā lai šito novērš!? P.S. Es negribu Cd-Death jo ejo serveri saka lai ladeju no kadas adreses.. Kā var noņemt pavisam Cd-death!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ja atminja nevil tad addons/metamod/metamod.ini (vai ari ka saucas tur tas ini fails) --> ieej ieksaa -->izdzes to rindu kur tev ir tas cdeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 MeGaPiiLe said: Kā var noņemt Cheating-Death Vnk lai citiem nevajag iet lādēt.. es izdzēsu cddeath.dll.. un kurā confifgā aktivizēts tas Cddeath jo es nevaru ieslēgt serveri jo paradas uzraksts: Host_Error: Couldn't get DLL API from .\cstrike\addons\cdeath\cdmod.dll! Kā lai šito novērš!? P.S. Es negribu Cd-Death jo ejo serveri saka lai ladeju no kadas adreses.. Kā var noņemt pavisam Cd-death!? nevajag kachaat gatavu serveri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now