hyipzws Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Labas vakaras visiem! Piedāvāju pirmajiem 20cilvēkiem kas pieteiksies bezmaksas .org domēnu+ hostu uz mana servera ar 250mb vietu+5gb bandwitch(ja beidzās vieta tad varu palielināt) kā arī php, mysql, e-pastu, cpaneli, addon domains neirobežotā skaitā! Lai dabūtu šo es arī kautko gribētu pretīm tas būs jūs piereģistrēsieties vienā lapā kā mans referālis un savāksiet jūs sev 10referāļus, reģistrēšanās aizņem mazāk kā 20sekundes, un par katru piesaistīto referrāli ši firma jums arī maksās $5, tākā domāju ka arī jūs paši gribēsiet savākt vairāk par tiem 10, ko es prasu Tātad rakstam šeit gribētāji, piektdien aizsūtīšu visiem kas pieteikušies linku kur jāreģistrējās un vel zem sevīm jāpiesaista 10cilvēki, un tiklīdz jūs būsiet to izdarījuši piereģistēšu jums šo domēnu pēc paša izvēles +iedošu vietu uz sava servera! Reģistrēšanās tur neprasa necik! Ja kādam interesē Uzrakstat man PM , ar to ka vēlies un savu skype niku kur varu tevi sasniegt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 es gribu!!! es tev aisūtīšu PM ar savu skype nick, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 hmmm... a tikai domēnu negribi dot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 kā vēlies varu arī tikai domēnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 ES TICU KA JUMS IZDOSIES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 atkal jau kāds sesku lācis grib pateikt ka es esu sūdbamulis scammers un ka nevienam nedošu domēnus, ja interesē vari apskatīties iepriekš ka esu atdevis tāpat pa brīvu domēnus kādiem 50cilvēkiem jau no lv, bet tas jau nekaiš tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 bet tas jau nekaiš tev Čau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Īstenībā hyipzws man jau sen ir interesējis kas tieši ir par iemeslu tavai labsirdīgajai sirdij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Īstenībā hyipzws man jau sen ir interesējis kas tieši ir par iemeslu tavai labsirdīgajai sirdij? Zagti domēni( tapēc piedāva ar web vietu)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 TU TOČNA LOXS ESI DEFENSE VAI KĀ? kā es varu nozagt domēnu ja es to pats piereģistrēju? ej ārstēties! un beidz nodirst ten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 aha. Pirms sapņo aizver acis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Tu vispār pats saprati ko pateici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Tu vispār pats saprati ko pateici? Tu vispar saproti ka esi daunju daunis ? bljed izlasi velreiz 1 avu jebanuto postu. un tad domaa ko pats esi pateicis. Lai gan tu nu buusi izstais kas teix : "Tu vispār pats saprati ko pateici?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Defense, beidz te ar visiem dirsties! (saderam, ka man ar` uzdirsīs?) ja nav, ko sakarīgu uzrakstīt, tad pasēdi kluss hyipzws pelna piķi ar to, ka jūs savācat vēl 10 pidiņus, kuri regojas. kā man viņš teica, tad pašam arī nopelnīt esot reāli (lai arī kā gribētu ticēt, bet neticu) katrā ziņā pats arī pieteicos, jo vajag, kur savu blogu nohostēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Bleee tu impotētais pedinj ko tu ten dirsies? Aiz kompja sēdēms jūties baigi varenais tā izskatās vai ne? Njā var redzēt ka tev tādam einuham nav iedotas daudz smadzenju. Tu seskulāci perdelson PASAKI MAN KO ES SLIKTU DARU KA TU MANI NODIRS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Viens domēns +hosts jau piereģistrēts cashyz.org Vēl 19 atlikuši savākšanai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 visi šodien tādi pasīvi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Vēl 2 domēni piereģistrēti: condemned-team.org un http://www.cskrish.org vēl 17 domēni gaida savus saimniekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 es ar gribu man skype edgars134043 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 njaa nu pievienoju tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Nu vainu itkaa nav, piesakos! Uz cik ilgu laiku ir tas domain? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 1gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Vēlviens domēns piereģistrēts vincister.org vēl 16 palikuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 velviens domēns piereģistrēts fakebt.org Vēl 15palikuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now