blackstar Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 karo4 bazara 0 macho lox eto sudjba! FireStorm nesties ka es speleju apollo, no 70% ar manu nick spele vecene un + pub serveri sux 4ever! nav ko tur mocities spelet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 macho a tu tici ka man po ka tu spele 4Tus? Kas tur tads ka tu tur spele? Es ar tur speleju... Tipa ja 4Tus ta nedajibatsa? ak po? Ko tad saki ka man bail ar labiem speeleetaajiem speeleet? Un par secinajumu - man vienkarsi rodas priekstats par tavu raxtito textu, un neredzu skersli kapec es nevaretu izteikt savas domas par to ... Un kad tu vari kaut ko pateikt tad tev peekshnji "po" vairs nav? A kad nevari tad ir.... ljoti origjinaali. +blackstar - - cik neorigjinaali.... trulus uzbraucienus var jebkursh izdomaat... + toties buut neapdomiigi auniskam sviesta laideejam rlz +tizlas atmazkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Nu bac! Tu mani galigi nesaprati macho... Es vienkarsi secinaju pec pirma texta, ka es varu zinat kur tu spele.. mo6 tu esi no dvm vai rpsn... un vel kas: uz 4Tus tagad var spelet jebkurs, bet ja tev ir reserved slots tur - tad RESPECT - njemu savus vardus atpakalj , un vispar nenacu te kadu apvainot... vienkarsi gribas izteikt savas domas par kaut ko... Tas arii viss Ar cienju FireStorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 jaa man ir reserved slots jau kaadu pusotru gadu un tas teksts par botiem bija ironija ok peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Nu vo ta jau zb turpmak nelidisu un nemetisu stulbus komentarus! Ar cienju FireStorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1ke- Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Worm zini , kas pa lietu slots ir laba liet , bet nevajag paaraak daudz slotu tad buus par traku.Apmeeram taaa Dropet reservetion slot is coming!Pasham man jau ari gribeeto , bet saprotu pats....Tas ir tikai mans spriedums (kas par daudz tas par skaadi)!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tayboo Posted September 19, 2003 Report Share Posted September 19, 2003 Taax... Pirmais ko es gribu teikt ir tas, ka rezerveetos slotus nevajadzeetu likt tiem kas nau [GIGN] Kaapeec? Jo ja cilveeks/playeris ir smagi nopuuleejies ielauzsties serverii un vins Labi nespeelee, tad peec iisa briizha vinu izmet ... es domaaju ka taa nevar dariit cilveeks/playeris ta4 ir centies iekljuut serverii lai paspeeleetu un tieshi uz GIGN centies speeleet. Veel, kas ir - es kaadreiz izlasiju ka ja tavs nick/name ir registreets uz GIGN serveri, tad tu vari tikai dabuut vote}tiesiibas un ja protams admins ir apstiprinaajis, es veel nezinu vai tas ir speekaa? /me iet kautko palasiit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted September 19, 2003 Report Share Posted September 19, 2003 TayBoo tu Laikam esi DAUNIS shitas topic sen jau ir kluss un mieriigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tayboo Posted September 19, 2003 Report Share Posted September 19, 2003 TayBoo tu Laikam esi DAUNIS shitas topic sen jau ir kluss un mieriigs Un ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted September 19, 2003 Report Share Posted September 19, 2003 ok jauns noteikums, free slotu dabon tie, kas var vinneet worm duelii !!! Jums atliek tikai 2 lietas 1 Jaasarunaa ar wormu duelis 2 Jaavinnee worms duelii bet... par cik 1 jums neizpildiit, sho jautaajumu vareetu buut atrisinaajushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 19, 2003 Author Report Share Posted September 19, 2003 ok jauns noteikums, free slotu dabon tie, kas var vinneet worm duelii !!! Jums atliek tikai 2 lietas 1 Jaasarunaa ar wormu duelis 2 Jaavinnee worms duelii bet... par cik 1 jums neizpildiit, sho jautaajumu vareetu buut atrisinaajushi oho nemaz nezinaju ka mani uzvarot var slotu dabuut... tik pie shii visa ir vel viena lieta - no sakuma ir duelis jauzspele, ko patiesiba izdarit ir diezgan gruti, jo es daudz dueljus nespeleju, pie tam arii laix nav, ka arii velme = 0... P.S. laikam nedaudz atkartojos bet nekas, vismaz tas buus kaa apstiprinajums jina teiktajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 worm bet kur ir komanda ahelp ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 ir cita komanda amx_help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now